9 Ekim 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaAVRUPA KUPALARIEuroCupGalatasaray kendi evinde mağlup

Galatasaray kendi evinde mağlup


FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında temsilcimiz Galatasaray, Nymburk karşısında 75–87 mağlup oldu.

Maça kötü giriş yapan Galatasaray 5 dakika sayı bulamadı. Kalan sürede Otis Livingston ile etkili olmaya çalışan Galatasaray çeyrek sonlarına doğru sayıları buldu. Savunmada aksayan Galatasaray ilk çeyreği 13-23 geride kapadı. İkinci çeyreğe yüksek şut yüzdesi ile başlayan Nymburk farkı 19 sayıya kadar çıkardı. Çeyreğin sonlarına doğru etkili olan Galatasaray farkı tek hanelere inidirdi ve soyunma odasına 37-46 geride gitti. İkinci Çeyreğe iyi başlayan taraf Nymburk oldu, Çeyreğin sonlarına doğru etkili olan taraf Galatasaray olmasına rağmen çeyreği 57-66 geride tamamladı. Son çeyrek etkili olmaya devam eden Nymburk farkı yükselterek temsilcimiz Galatasaray’ı 75-87 mağlup etti.

Galatasaray adına James Palmer 19 sayı 2 ribaund 5 asist, Otis Livingston 12 sayı 3 ribaund 7 asist, Ebuka İzundu 10 sayı 8 ribaund ile oynadı.

Nymburk adına Christian Bishop 15 sayı 9 ribaund 1 asist, Jaromir Bohacık 13 sayı 1 ribaund 2 asist ile oynadı


BENZER HABERLER

4 YORUMLAR

  1. futbol kulupcugu perisan, euroleague 2. favorisini perisan eden Fenerbahce Beko’ya laf yetistirmeye calisan, her firsatta dusmanlik kusan laf ebesi buralara ugramaz, iki laf edemez, yapamaz yikmaya calisir ama goremez ki o konustukca Fener buyur, yali cocugu buyudukce pansiyoncu kuculur.

  2. simdi okudum, gs her yil icardi icin 500.000 euro ozel ucak kiralama parasi veriyormus… neden 5.000.000 euro degil acaba? NOKTA.

    • Hadi bu adam Kadıköy ‘de gol atıp posterlik poz verip veya şampiyonluk kutlamalarında kimsenin aklına gelmeyen Ali Koç forması ile poz verip, inanın bu paraların fazlasını kazandırıyor. Peki hiç okudunuz mu ? Daha hiç bir başarısını görmediğimiz Morinyo(bu şekilde yazmayı seviyorum) ne kadar para ütüyor!!! Amaaan boş verin bu kaba sana futbol geyiklerini Handan Hanım bize basketbol konuşmak yakışır…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler