19 Eylül 2024, Perşembe
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEAtaman: Spor salonları siyasetin değil dostluğun yeridir

Ataman: Spor salonları siyasetin değil dostluğun yeridir

A Erkek Milli Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, dün Maccabi ile oynanan hazırlık maçında açılan pankartla ilgili açıklama yaptı.

BENZER HABERLER

3 YORUMLAR

  1. Masalı bırak,sözde ülkesi ve milleti kırmızı çizgisi olan sen ve o pankartı açanlarla birlikte sevinen cedi ve ömer isimli güya Türk olup keyfe keder milli takıma gelmeyenler kontratları fesh edecek misiniz onu anlat. Damla Türk kanı taşıyan adam bu rezalet karşısında bir saniye bile o ülkede durmaz da daha önce Atatürk’ü andıkları için kulüplerinden yollanan Ataman Güneyligil ve Samet Akaydın için ağzını açmayan sen şimdi istifa eder misin ki? Paradan daha önemli şeyler var şeref, haysiyet, onur gibi…

  2. Aynısını burada biz yapsak yunan koç veya oyuncu anında takımı bırakır giderdi bakalım bu gergin arkadaş ve oyuncular ne yapacaklar? Söz konusu iki ülkeyse her işte siyaset ister istemez vardır ve var olacaktır. Böyle açıklama yapacağına direk tepkini takımdan ayrılarak ver ki etkisi olsun yoksa adamlar bakın biz bunlara böyle yaptık onlar para uğruna sineye çektiler bunlar böyle onursuz ve herşeye eyvallah diyebilecek zihniyetteler deseler ne diyeceksin? Bu sözler diğerleri için de geçerli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler