21 Eylül 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaDİĞERARŞİVOBRADOVIC'TEN SERT ÇIKIŞ: Değişim şart

OBRADOVIC'TEN SERT ÇIKIŞ: Değişim şart

Fenerbahçe Ülker Basketbo Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, maça kötü başladıklarını ifade etti.

Darüşşafaka Doğuş maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Zeljko Obradovic, “Maça çok kötü başladık. Enerjimiz ve konsantrasyonumuz çok kötüydü. Bizim hayatımız her üç günde bir maç oynamaktan ibaret ve bunu oyuncularıma anlatmaya çalışıyorum. İlk çeyrekte 29 sayı yiyerek başladığımız zaman geri gelmek çok zor oluyor. Takımımızın ana oyuncuları iyi oynamadıkları zaman bizim için sorun oluyor. Kenardan gelen yardım çok büyük değil. Herkese her zaman hazır olmalarını söylüyorum. Ama benim anlamamın gerçekten zor olduğu çok şey var. Sürekli anlatıyoruz, sürekli tekrarlıyoruz ama değişiklik olmuyor. Bir şeylerin olması için değişim şart. Kendi sahanızda oynadığınız bir maçta 95 sayı yemek kabul edilebilir değil.” diye konuştu.

Oyuncularının süre almak istediklerini ancak aldıkları süreleri iyi kullanamadıklarını söyleyen Obradovic, “Ligin en iyi takımlarından biriyiz ancak üç sayı yüzdemiz ve serbest atışlarımız kötü. Burada bir problem var ve çözümü de çok çalışmak. Bunu yapmıyoruz.” dedi.

Değişiklik için atılacak adımın sıkı çalışmak olduğunu belirten Zejko Obradovic, “Destek olmaya gelen taraftarlar var, onların sesini de duyabiliyorum. Ve tabii rakibimiz bu maça bir hafta boyunca çalışabildiler ancak bizim çalışmak için 2 günümüz vardı. Ancak bu, bütün Euroleague takımları için geçerli. Savunma açısından çok büyük hatalar yaptık.” şeklinde konuştu.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler