27 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUESarunas Jasikevicius: Böyle bir maç olmasını bekliyorduk

Sarunas Jasikevicius: Böyle bir maç olmasını bekliyorduk

THY Euroleague'in 21. haftasında aldıkları Bayern Münih galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Sarunas Jasikevicius: 

“Hem taraftarlara hem oyuncularıma tebrik ve teşşekür ediyorum. Böyle bir maç olmasını bekliyorduk çünkü Bayern çok fiziksel ve sert oynayan bir takım. Çok fazla maç oldu bu şekilde. Ve sonuna kadar iki taraf da kazanmayı haketti. Hücum açısından iyiydik ancak savunma açısından pek istikrarlı değildik. Kurallara, fikirlerle çok fazla uymadığımız zamanlar oldu. Çok fazla iniş çıkışlarımız oldu. Çift maç haftasının ikinci maçıydı, şanslıyız ki kazanan tarafta olduk. Bunun için mutlu olmalıyız.” şeklinde konuştu.

Ardından editörümüz Ata Toprak Koşal'ın Fenerbahçe Beko kadrosundaki Nate Sestina, Giorgos Papagiannis ve Sertaç Şanlı gibi şutör uzunlarla alakalı sorusuna cevap veren Sarunas Jasikevicius: 

“Herkese ihtiyacımız var, 90'dan fazla maç oynuyoruz. Her zaman herkes hazır olmalı. Maçlarda uzun şutörlerin olması rüya gibi bir şey çünkü çok fazla seçeneğimiz ve opsiyonumuz oluyor. Kısa süredir buradayız, oyuncuları anlamaya çalışıyoruz. Örneğin 48 saat önce Johnathan Motley kısa bir süre aldı ancak bugün 30'dan dakikadan fazla süre aldı. Aynı şekilde Sertaç ve Giorgos da. Nate 48 saat önce çok fazla süre aldı. Alışık olmadığı bir şekilde. O yüzden, o da öğrenme sürecinde. Herkesin hazır olması, katkıda bulunması gerekiyor. Bu şekilde her maç da başkası ön plana çıkabilir.”

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler