20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLTürkoğlu: Basketbol her eve girecek / VOLKAN ÜSTÜYILDIZ

Türkoğlu: Basketbol her eve girecek / VOLKAN ÜSTÜYILDIZ

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ikinci dönemindeki hedeflerini SABAH’a anlattı: Camiamız beş sene içinde yaptıklarımızı, samimi çalışmalarımızı, gerçek anlamda basketbolu daha iyi yerlere taşımak istediğimizi gördü ve bizi tekrar seçerek gururlandırdı. Geçen 5 yılda eksik bulduğumuz ve daha iyi yapmamız gereken şeyler de var tabii. Basketbol Gelişim Merkezi'nin ihalesi yapıldı. İnşallah onu da 1.5-2 yıl içinde bitireceğiz. Tüm karşılaşmaların açık kanaldan yayınlanmasını istiyoruz. İhalesini yakında paylaşacağız. Böylece basketbol Türkiye'nin doğusundan batısına kadar her eve girecek ve izlenecek

Türkiye Basketbol Federasyonu'nda ikinci dönemine başlayan Hidayet Türkoğlu ilk röportajını SABAH SPOR'a verdi. İki adaya karşı girdiği kongrede aldığı 108 oy için "Üyeler gerçek anlamda basketbolu daha iyi yerlere taşımak istediğimizi gördüler. Önümüzdeki üç yılda yapacaklarımızı doğru bir şekilde anlattığımız için de bizimle devam kararı verildi. Hepsine teşekkür ederim" yorumunu yapan Türkoğlu 3 yıllık süredeki planlarını da anlattı:

BGM BÜYÜK KATKI YAPACAK
"Geçen 5 yılda eksik bulduğumuz ve daha iyi yapmamız gereken şeyler de var tabii. Basketbol Gelişim Merkezi'nin ihalesi yapıldı. İnşallah onu 1.5-2 yılda bitireceğiz. O zaman basketbol ailesi olarak hem bu tesisi kullanma hem de milli takımlar anlamında yapacağımız organizasyonlarda daha net adımlar atabileceğimize inanıyorum. Bunun dışında geldiğimizden beri gerçekten görünürlük anlamında çok iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Haftalık naklen yayınları 5 maçtan 12 karşılaşmaya çıkardık TV görünürlüğü anlamında. Bu süreçte en zorunlu gördüğümüz şey de hem erkeklerde hem kadınlarda basketbolun açık kanalda yer alıp Türkiye'nin doğusundan batısına kadar her yerinde, her evinde izlenebilir olması. Bunun için seçimlerden önce sayın bakanımız ile tüm maçların açık kanaldan yayınlanmasına dair güzel bir diyaloğumuz oldu. İhalesini de yakında paylaşacağız."

Röportajı okumak için tıklayınız.


Kaynak:
sabah

Kaynaksabah
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler