20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLFener'e ağır darbe / ÜMİT AVCI

Fener'e ağır darbe / ÜMİT AVCI

THY Euroleague’de normal sezonun son maçında Real Madrid’i konuk eden Fenerbahçe Beko, 93-67 yenildi, 34. haftada 14. yenilgisini yaşadı.
Vesely’nin yokluğu takımı çok etkileyecekti. Sonuçta Çek yıldız yakalanan müthiş çıkışta başroldeydi. Ancak sadece o eksik değildi dün temsilcimizde, kazanma isteği de rakibin gerisindeydi. Real kaybetse play-off dışında kalacaktı, belki onların daha motive olmasının nedeni buydu ama bizim ilk 4 hedefi de hiç göz ardı edilecek bir şey değildi ki!
Maça kötü başladı Fenerbahçe, ard arda top kayıpları, rakibin hücum ribauntları, Vesely yokken boyalı alana fazla odaklanarak dışarıda rakibe pozisyonlar açmak ve sonunda da kulüp rekorunu kırdıkları tam 19 üçlükle onları galibiyete yollamak.
Laprovittola ve Deck gibi isimlerin sezonun en iyi maçlarını oynaması, Causeur’ün kader anlarında sorumluluk alması, bizim tarafta ise De Colo dışında maçın içine girebilecek bir ismin bulunmaması sıkıntı yarattı. Ancak en garip gelen, kader periyodunun başında 15-0’lık seri tanınması! Bu son alıştığımız Fenerbahçe görüntüsünden farklıydı.
Kısaların savunma ve hücumda sorun yaşadığı, Guduric ile Brown’ın vasat olduğu bir maçta, hiç süre almayan 3 ismimizin de kısa rotasyonunda olmaması dünkü maçta aklımıza takılan noktalardandı. Bu kadar çok sayı yiyen Fenerbahçe, farklı çözümler de aramalıydı…

Gözler İspanya’da
Fenerbahçe Beko’nun ligi kaçıncı bitireceği Barcelona-Bayern Münih maçıyla ortaya çıkacak. Maçı Barça kazanırsa temsilcimiz 6. sırada yer alacak ve çeyrek finalde Anadolu Efes ile Türk derbisine çıkacak. Kazanan Bayern olursa bu kez Fenerbahçe 7. sıraya inecek CSKA Moskova ile eşleşecek.


Kaynak:
milliyet

Kaynakmilliyet
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler