5 Ekim 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLBasketbolun Liverpool’u olacağız

Basketbolun Liverpool’u olacağız

İngiltere, Playmouth Raiders Kulübü'nü satın alan Enver Yücel'i konuşuyor. BAU Global Başkanı Enver Yücel, "Bir liman kenti olan Liverpool nasıl dünya markası olduysa Playmouth'un da basketbolda aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum" dedi
BAU Global Başkanı Enver Yücel ve İngiltere'deki BAU Global üyesi MLA College, Britanya Basketbol Ligi takımlarından Playmouth Raiders'ın yatırım ortağı oldu. İmzadan sonra Raiders'ın Leicester Raiders ile oynadığı maçı da izleyen Enver Yücel, Playmouth'un başta basketbol olmak üzere spordaki potansiyelini açığa çıkarmak için destek vereceklerini belirtirken, "Bir liman kenti olan Liverpool nasıl bir futbol markasına dönüştüyse, bir diğer liman kenti Playmouth'un da basketbolda marka olacağına inanıyorum" dedi.
Raiders taraftarlarına da seslenen Yücel, "40 yılı aşkın bir süredir eğitim, spor, kültür ve sanat ile uğraşıyorum. Global bir eğitim grubuyuz. Playmouth'ta kalıcı olmaya geldik. Hedefimiz BBL'de şampiyonluk olacaktır. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Çünkü başarmak bizim karakterimizde var. Bu yolda yürümeye var mısınız" diye konuştu.

TECRÜBEMİZİ PAYLAŞACAĞIZ
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel ise Bahçeşehir Koleji SK ile Playmouth Raiders arasında gerçekleşecek projelerin kapısının aralandığını belirterek, "Basketboldaki Türk tecrübesini Playmouth'a taşıyacağız. Ayrıca buradaki spor alanlarındaki eğitimlerden faydalanmak istiyoruz" dedi.


Kaynak:
sabah

Kaynaksabah
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler