20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLDevler’e acil uyarı! / ÜMİT AVCI

Devler’e acil uyarı! / ÜMİT AVCI

Dünya Kupası hazırlıklarına Çin’in Suzhou kentindeki Atlas Turnuvası’yla devam eden A Milli Takım, Venezuela’ya 71-68 yenildi. Wilbekin ve Berk’in sakatlığı nedeniyle guard rotasyonunda sıkıntı yaşayan, Ersan’ın da oynamaması nedeniyle önemli bir kozundan yoksun kalan milliler, maça tutuk başladı ve 8-0 geriye düştü. 
Rakibin sert oyununa karşı hakemlerin de az düdük çalışı karşısında bocalayan ve aynı şekilde yanıt veremeyen ekibimiz, hücumda çok basit hatalar yaparak çift haneli farklarla geriye düşüp, ilk periyodu 21-13 geride kapadı. 
Hücumda sorumluluğu tek başına alan Cedi 17 sayı üretse de, milliler devreyi de 39-32 geride bitirdi. Cedi’nin 33 sayısına sadece Semih ve Melih’in katkığı yaptığı bölümde öne geçmeyi de başaran milliler yine hücumda hem çok yakın atışları kaçırdı, hem de tercih hataları arttı. 
Son 2 dakikaya 69-60 geride girdikten sonra Cedi bitime 6 saniye kala gelen 8-0’lık serinin mimarı olup takımını maça ortak etse de, hakemler taktik faulü çalmadı ve serbest atışın ardından millilere 0.7 saniye bıraktı, o sürede yetmedi, Ay-yıldızlı ekip 71-68 yenildi.


Kaynak:
milliyet

Kaynakmilliyet
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler