29 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigAtaman: Bize inanmayanlar var ama biz inandık

Ataman: Bize inanmayanlar var ama biz inandık

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko maçının ardından konuştu.

Ataman: '' Müthiş bir mücadele oldu. Her iki takımı da kutluyorum. Burası play-off. Zaten görüyoruz bütün maçlar aynı heyecan ve mücadeleyle geçiyor, sadece basketbol oynamak yetmiyor ekstra işler yapmak gerekiyor. Amath M'Baye çok iyi oynayamadı bu akşam ama sonunda aldığı hücum ribaundundan attığı iki sayı vardı. Cuma akşamı bir maç daha oynayacağız, aynı şekilde geçecek. Maçın son bölümünde taraftarımız da devreye girdi, onları kutluyorum. Bu seri böyle geçecek belli. Biz inandık, bize inanmayanlar var ama biz inandık. İnşallah başaracağız. '' şeklinde konuştu.

Maç sonundaki yaşanan olaylar sorulması üzerine Ataman: '' Bizim tarafımızla alakalı yaşanan bir şey yok. Hep '' Ergin Ataman ortamı geriyor '' diyorlar ama ben hiçbir şey yapmadım, ortam yine gerildi. Bu sefer kim ortamı gerdi, kim ceza alacak görelim. Ben 1. maçtan sonra 24 bin lira para cezası aldım. Şimdi göreceğiz. Bunlar tabii ki hoş değil. Anadolu Efes taraftarı sadece takımına verdiği destekle ve fair-play anlayışıyla ön plana çıkmış bir taraftar. Cuma akşamı burayı daha da fazla dolduracaklar. '' şeklinde yanıt verdi.

Takım performansıyla ilgili soruya Ataman: '' Maçın bazı bölümlerinde Fenerbahçe'nin zaaflarını iyi kullandık. Wilbekin müthiş bir akşam geçirdi, durdurmakta zorlandık ama yoruldu. Savunmada zaafları olan bir oyuncu, biz de onun üzerine gittik. Micic, Clyburn ve Elijah Bryant'ı kullanarak Fenerbahçe'nin yorgun oyuncularının üzerine giderek seriyi çevirmeyi başardık. Kolay bir iş başarmadık. 6 dakika kala 7 sayı gerideydik. Bu da seriyi bırakmayacağımızı gösteriyor. Bir sonraki maç aynı çekişme içinde geçecek. Fenerbahçe çok iyi bir takım, onlara saygı duyuyoruz. Bizim de daha iyi oynamamız lazım. '' yanıtını vererek sözlerini noktaladı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler