6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUECampazzo'ya ilk teklif Kızılyıldız'dan

Campazzo'ya ilk teklif Kızılyıldız'dan

Facundo Campazzo'nun geleceği merak konusu.

NBA'de ayrılan yıldız oyuncunun Avrupa'ya döneceği kesin ancak hangi takım olacağı ile ilgili haberler gündemdeki yerini koruyor. EuroHoops sitesi ve Sportski Journal, Kızılyıldız'ın Facundo Campazzo'ya teklif yaptığını duyurdu. EuroHoops, Campazzo'ya masadaki tek gerçek teklifin Kızılyıldız'dan olduğunu yazdı.

Ancak Real Madrid'in tüm teklifleri karşılama hakkı var. Bunun yanında Marca'ya göre; Real Madrid, 1.6 milyon euroluk teklifi Arjantinli yıldıza sundu. Real Madrid'e bonservisinden 2.6 milyon euro borcu olan Campazzo'nun düşünmesi gereken bir diğer konu da vergi. Real Madrid'e şimdi dönerse Campazzo yüzde 45 vergi ödeyecek. Ancak yeni sezonda Madrid'le anlaşırsa bu oran %22'ye düşecek.

Olimpia Milano'nun da ilgisi Campazzo kampına ulaşırken bu durumda Campazzo, Real Madrid'e bonservis ödemeye devam edecek.

Ancak Marca dikkat çeken bir detay paylaştı. O da Campazzo, Real Madrid'e giderse bonservis ücreti alınmaya devam edecek. Habere göre; 2.6 milyon euronun düşmesi için de pazarlıklar sürüyor.

 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler