29 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigFrutti Extra Cup'ta keyifli saatler

Frutti Extra Cup'ta keyifli saatler

Frutti Extra Bursaspor’un ev sahipliği yaptığı Frutti Extra Cup 2022’ye katılan kulüpler, oyuncular ve idareciler, önceki gece düzenlenen kokteylde yorgunluk attılar.

Nilüfer Belediyesi Barış Spor Salonu’nun bahçesinde gerçekleştirilen gecede konuşan Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, geçen yıl olduğu gibi bu sene de sezon öncesi Basketbol Süper Ligi’nde yer alan takımları ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, “Geçen sene burada bir ilgi gerçekleştirmiştik. Bu yıl daha yoğun bir katılımla, 8 takımla turnuvayı organize ettik. Frutti Extra Bursaspor olarak geçen yıl elde ettiğimiz başarının da bunda payı var. Buraya katılan tüm takımlara hem bu turnuvada hem de yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi. Konuşma sonrası önce katılan tüm konuklar ve ardından da Frutti Extra Bursaspor takımı oyuncuları ile idari ve teknik kadro objektiflere poz verdiler.

YARI FİNAL MAÇLARI 23 EYLÜL CUMA

Frutti Extra Cup 2022’de yarı final karşılaşmaları 23 Eylül Cuma günü oynanacak. Nilüfer Belediyesi Barış Spor Salonu’ndaki maçların ilkinde saat 16.45’te Aliağa Petkim ile Galatasaray NEF karşılaşacak. Bu maçın ardından saat 19.00’da ise Onvo Büyükçekmece Basket ile ev sahibi Frutti Extra Bursaspor mücadele verecekler.

BİLETLER BİLETİNİAL.COM’DA

Turnuvanın bilet satışları Frutti Extra Bursaspor’un anlaşmalı olduğu biletinal.com’da devam ediyor. Biletler tribün 75 TL, saha içi 1. Kategori 500 TL, 2. Kategori 400 TL ve 3. Kategori 300 TL olmak üzere satışa sunuldu.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler