5 Ekim 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigEfes geri dönüşe izin vermedi

Efes geri dönüşe izin vermedi

ING Basketbol Süper Ligi’nde haftanın açılış karşılaşmasında Aliağa Petkim Spor, Anadolu Efes’i konuk etti.

Yüksek tempoda başlayan karşılaşmada televizyon molasının ardından Elijah Bryant’ın etkili performansıyla üstünlüğü ele alan Anadolu Efes ilk çeyreği 19-24 önde tamamladı. İkinci çeyrek başında iki takımda skor üretmekte zorlandı. Bu bölümde Anadolu Efes’te Erten Gazi peş peşe üçlüklerle devreye girerken ev sahibi ekip Aliağa Petkim cevap vermekte zorlanınca fark çift hanelere çıktı, periyot sonunda Gary Browne ile Aliağa Petkim hücumda çözüm üretti ancak boyalı alanı iyi kullanan Anadolu Efes soyunma odasına 30-47 önde gitti.

Üçüncü çeyreğin ortasında Malcolm Thomas ve Gary Browne ile ev sahibi ekip Aliağa Petkim Spor farkı 6 sayıya kadar indirdi; 53-59. Karşılaşmanın bu bölümünde tecrübeli oyuncuları Vasilije Micic ve Krunoslav Simon’un etkili performanslarıyla üstünlüğünü korumayı başaran Anadolu Efes, Simon’un son saniye basketiyle karar periyoduna 58-70 önde girdi.

İki takımında karşılıklı sayılar bulduğu son çeyrekte rakibinin geri dönüşüne izin vermeyen Anadolu Efes karşılaşmayı 82-92 kazandı

Bu sonuçla Anadolu Efes 10. maçında 8. galibiyetini alırken; Aliağa Petkim Spor 9. kez kaybetti.

 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler