6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEDjordjevic: Oyuncularımla gurur duyuyorum

Djordjevic: Oyuncularımla gurur duyuyorum

Fenerbahçe Beko'nın, Barcelona'ya 76-74 mağlup olduğu Turkish Airlines EuroLeague 6. hafta maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aleksandar Djordjevic karşılaşmayla ilgili, “Şu ana kadar oynadığımız maçlar arasında kazanılacak bir maç varsa gerçekten bu maçtı. İnanılmaz bir efor sarf edildi, oyuncular çok iyi oynadı. Şans da birçok zaman bizim yanımızdaydı. Muhteşem bir taraftarın önündeydik. Hak ettik. Bizim sıcak kanlı değil daha soğu kanlı olmamız gerekiyor. Daha sakin, olumlu kararlar vermemiz gerekiyor. Çok iyi başladık, yapmamız gerekenleri yaptık. Ama ikinci çeyrekte Barcelona 3 guardıyla bizi yakaladı. İkinci çeyrekte bazı fast backler oldu hoşuma gitmeyen, savunmamız çok iyi değildi orada. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Çok korkusuzca oynadılar, inanılmaz efor sarf ettiler. Bundan sonraki bütün maçlarda her top için savaşarak oynamaya devam edeceğiz.” değerlendirmesini yaptı.

Taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirten Djordjevic, “Onların desteğini hissediyoruz, inanılmaz minnettarız. İnşallah onların yüzünü tekrar güldürmeyi başaracağız.” dedi.
 

Son olarak Marko Guduric ve Jan Vesely’nin performansıyla ilgili konuşan Aleksandar Djordjevic, “Marko çok çalışıyor. Sakatlıktan geri döndü ve böyle dönüşlerde geçmeniz gereken bir duvar var, özgüveni geri geldi. Tabii ki inişleri çıkışları oldu ve gelişmeye devam ediyor. Jan da gerçek bir liderdi. Her alanda inanılmaz katkısı oldu.” diyerek sözlerini tamamladı.
 
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler