6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEFenerbahçeli oyuncuların maç sonu açıklamaları

Fenerbahçeli oyuncuların maç sonu açıklamaları

THY Euroleague'de Khimki Moskova'yı 107-76 mağlup eden Fenerbahçe Beko'da oyuncular maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Khimki Moskova karşısında 15 sayıyla oynayan Jan Vesely: “Tecrübeli isimlerden kurulu dar bir kadro olsa da iyi bir takıma karşı oynadık ama ilk yarının büyük bir bölümünde savunmanın bir parçası hariç oyun planımızdan hiç kopmadık, oyun planımızı 40 dakika sürdürdük. Açıkçası iyi basketbol oynamaya çalışıyoruz. Bu bizim için değerli. Bir şekilde çıkış yollarını buluyoruz, skor da devamında geliyor.” dedi.

Khimki Moskova karşısında 14 sayı kaydeden Dyshawn Pierre, mücadelenin ardından “Bana göre maçın tamamını iyi oynadık. Koçun planından hiç çıkmadık, bu önemliydi. Ve kazandık. Çok iyi savunma yaptık. Savunma ribauntlarına dikkat ettik, arka arkaya üçlükler bulduk. Savunmada çok iyi savaştık ve devamında iş kendiliğinden gelişti.” dedi.

Galibiyete 14 sayıyla katkı veren Marko Guduric: “Takımı tebrik etmek istiyorum. Aslında bu akşamı hemen unutup daha gelişeceğimiz çok alan var. Oralara çalışıp düzeltmemiz gereken şeyler var ve uzun bir yolumuz da var. Ona devam etmemiz gerekiyor.” dedi.

Son bölümde Dyshawn Pierre’in smacı sonrasında benchteki görüntüye ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Guduric, “Kimya gerçekten güzel, her gün daha da gelişiyor. Arkadaşlıklar da çok güzel. Maçlarda keyif almak da güzel oluyor ama az önce de ifade ettiğim gibi uzun bir yolumuz var, daha da kendimizi geliştirmemiz gereken şeyler var.” diyerek sözlerini noktaladı.

Maçın ardından Fenerbahçe TV’ye konuşan Ahmet Düverioğlu ise: “Bizim için çok önemli bir galibiyet. Bildiğiniz üzere sıralama adına bizim için her maç çok önemli. Her maça aynı konsantrasyonla, aynı agresiflikle çıkıyoruz. Bu maça da aynı şekilde çıktık. Karşı takımın belki eksikleri, sakatları var ama biz, yine de onları hafife almadık ve aynı agresiflikle, aynı istekle iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Herkes elinden geleni yaptı. Şimdi önümüzdeki Lig maçına bakacağız.” dedi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler