8 Ekim 2024, Salı
spot_img
Ana SayfaAVRUPA KUPALARIEuroCupBahçeşehir son topta yıkıldı

Bahçeşehir son topta yıkıldı

7 DAYS Eurocup 2.Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Rusya'nın UNICS Kazan takımına konuk oldu. Maç Rus ekibinin 89-88'lik galibiyeti ile sonuçlandı.

Dengeli ve yüksek tempolu geçen bir ilk yarı sonunda soyunma odasına ev sahibi UNICS Kazan'ın 48-47 üstünlüğü ile gidildi.

Üçüncü periyotta UNICS Kazan savunmada ipleri sıkılaştırıp, hücumda ise üretken performansını sürdürünce son periyoda 9 sayı farkla 70-61 önde girmeyi başardı.

Son periyotta, periyot başında fark ev sahibi takım lehine 12 sayıya çıksa dahi temsilcimiz ortaya karakter koyarak geri dönmeyi başardı. Güçlü rakibi karşısında Bahçeşehir Koleji bitime 53 saniye kala Alex Perez'in bulduğu basket ile 87-88 öne geçti. Son saniyeleri nefes kesen maçta, Jamar Smith maçın sonuna 3 saniye kala skoru takımı lehine 89-88'e getiren isabeti kaydetti. Son toptan Bahçeşehir Koleji Alex Perez ile yararlanamayınca maç 89-88 ev sahibi UNICS Kazan'ın üstünlüğü ile sona erdi.

UNICS Kazan adına maç topunda da isabeti bulan Jamar Smith 25 sayı 2 ribaund 4 asist ile galibiyetin baş mimarı oldu. Isaiah Canaan ise 15 sayı 5 ribaund 7 asist ile galibiyete önemli katkı verdi.

Temsilcimiz Bahçeşehir Koleji'nde ise Alex Perez'in  33 sayı 2 ribaund 3 asist, Erick Green'in 14 sayı 2 ribaund 3 asistlik performansları galibiyete yetmedi.

Bu sonuçlar Bahçeşehir Koleji 7DAYS Eurocup'ta oynadığı ikinci maçından da mağlubiyet ile ayrılırken, UNICS Kazan gruptaki ilk galibiyetini almış oldu.

Haber : ONUR KIRAN 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler