6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEMicic: Efes'te kalmamın en önemli nedenlerinden biri Ataman

Micic: Efes'te kalmamın en önemli nedenlerinden biri Ataman

Anadolu Efes'in başarılı oyuncusu Vasilije Micic, Sırp basınına bir röportaj verdi.

SportKlub'tan Sasha Ozmo'nun sorularına yanı veren Micic'ten satır başları şöyle:

“Ergin Ataman'dan herkes şüphe ediyordu. Aslında ilk başta bende biraz böyle hissediyordum. Ama bunu bir kenara bıraktım. Bana özgürlük verdi. Saha dışında iletişimimiz minimumda ama saha içinde ise bu bana yetiyor. Ataman, Anadolu Efes'te kalmamın en büyük nedenlerinden biri. Onunla ortak bir dil bulduk ve kişisel olarak istediğim her şeyi ondan aldım”

“Orhun Ene, Sırbistan'da çok bilinmiyor ama Türkiye'de çok saygı duyuluyor. Tofaş'la daha zayıf bir takımla Eurocup'ta son 8'e kaldı. Türkiye'de hep üst seviyede kaldı. Bana 22 yaşımdayken özgürlük verdi ve bana inandı. Bu nedenle benim için anlamı farklı. 18-22 yaş arasında kaybolanlar için Ene farklı bir örnek. Bana şans verdi ve isteklerimi gerçekleştirdi.”

“Kariyerimdeki favori maç, Barcelona ile oynadığımı beşindi maö. 17 bin jişinin önünde baskı altında bir karşılaşmayıd. Dördüncü maçı kaybedince bizim eleneceğimizi düşündüler ama kazandık. O mutluluk harikaydı.”

“Slovenya yenilgisi ve CSKA mağlubiyetleri benim için en zorları. İkincilik başarı olarak görülebilir ama benim için kaybedenlerin ilk sırası.”

“Sıçramayı kendine eklemem isterdim. Çok kötü değilim ama bunu zamanlamayla yapıyorum. Derrick Williams gibi atlet olmak isterdim.”

“İyi bir takım arkadaşı olmak için en büyük mücadeleyi ego ile veriyorsunuz. Takım arkadaşın iyiyken onu kıskanmaman gerekiyor. Shane Larkin örneğindeki gibi. Onun mükemmeliğinin yanında ben de iyi bir sezon geçiriyorum ve birçok pozisyonda onu desteklemeye çalışıyorum. Onun için mutluyum ve iyi hissediyorum.”

“Dimitris Diamantidis benim favori oyuncum. Oyunumuzda benzer yanlarımız olduğunu düşünüyorum. Savunmayı seviyoruz, sayı, asist, ribaund. 7 sayı atarak takımın en iyi oyuncusu olabilmesi harika. Ayrıca Jordan, Steve Nash ve Jason Kidd'i izliyorum.”

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler