7 Ekim 2024, Pazartesi
spot_img
Ana SayfaMİLLİ TAKIMLARErkek Milli TakımlarSarıca: Beklediğim gibi sert bir maç oldu

Sarıca: Beklediğim gibi sert bir maç oldu

2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası elemeleri I grubu Karadağ galibiyetinden sonra konuşan A Milli Basketbol Erkek Takımı koçu Ufuk Sarıca:

“Beklediğim gibi sert bir maç oldu, Karadağ yarı sahada çok sert bir takım. İçeride çok zorladılar ve faul problemine girdik. 3.çeyrekteki düşüşü de erken faul problemine bağlıyorum. Her maçın değeri ayrı, özellikle iç saha maçlarının daha fazla. Savunmada başarılıydık ancak hücumda daha paylaşımcı olmalıyız çok kapasiteli oyuncularımız var. İki maçı da kazanmayı hedefliyoruz, arka arkaya maç kazanmak önemli. Ankara seyircisine de ayrıca teşekkür ediyorum.”

Basın toplantısında ise Ufuk Sarıca şu ifadeleri kullandı:

“Bizim için zorlu bir başlangıçtı. Kadroyla hissetmemiş olabilirsiniz ama Karadağ çok sert ve fiziksel oyun oynayan, Slovenya’yı da deplasmanda yenen bir ekip. Tahmin ettiğimiz gibi çok sert bir maç oldu. Sezondan önü gelip ne kadar hazırlık maçı oynasak da istediğimiz farkla galibiyete ulaştık. Kazanmak beni mutlu ediyor. Tüm maçı önde götürmek her zaman kolay değil. Erken zamanda fazla sayıda faul alan oyuncularımız nedeniyle ritim kaybettik. Üç sayı çizgisinin gerisinden çok isabet bulamadık. Boyalı alanda Semih, Ersan ve Ege’nin katkısı bizi rahatlattı. Boyalı alandan sayı bulduğumuzda, faul kaçırdığımız günde bile 79 sayı bulduk. Bir kaç eksikliğimiz var. Şimdi Slovenya’da ülkemize kazanıp dönmeyi hedefliyoruz. Ankara seyircisine de atmosfer için teşekkür ediyorum. Bir kez daha kazanmak hepimizi mutlu ediyor.”

 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler