6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaMİLLİ TAKIMLARDiğerAntetokounmpo Eurobasket 2017'de yer alamayacak

Antetokounmpo Eurobasket 2017'de yer alamayacak

Giannis Antetokounmpo yaşadığı diz sakatlığından dolayı Eurobasket 2017'de yer alamayacağını Facebook'ta paylaştığı bir mesajla açıkladı.

“Eurobasket'te Yunanistan Milli Takımı'nda oynayamayacağımı üzülerek duyuruyorum. Oynayabilmek için çok çaba gösterdim ancak ağrılarım buna izin vermiyor. 

Çin'de Bucks sağlık ekibi tarafından tabi tutulduğum testlerden geçemedim. Dizimdeki sakatlığın ciddi olduğu gözüküyor. Bu benim hayatımda yaşadığım en büyük hayalkırıklığı. 

Takım arkadaşlarıma ve koçuma bütün kalbimle başarılar diliyorum. Milli Takım benim her zaman favorim olmuştur ve o formayı giyememek gerçekten çok üzücü.” Çeviri: Basketfaul

Turnuvaya 11 gün kala gelen bu açıklamayla derin bir şok yaşayan Yunanistan'da basketbol federasyonu Milwaukee Bucks'ı suçlayan bir açıklama yayınladı. Federasyonun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Antetokounmpo'nun ayrılığı bizim için sürpriz olmadı. Giannis Yunanistan'da milli takım kampına katıldığından beri, Bucks'ın bu konudaki iyi organize edilmiş projesi hakkında endişeleniyorduk.”
 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler