8 Ekim 2024, Salı
spot_img
Ana SayfaAVRUPA LİGLERİNavarro: Böyle bir toplantı olmadı

Navarro: Böyle bir toplantı olmadı

Geçtiğimiz günlerde basketbol yazarı David Pick’in yaptığı habere göre Barcelona Lassa oyuncuları yönetimle yaptıkları toplantıda koç Bartzokas’ı istemediklerini bildirmişlerdi.

Ancak takım kaptanı Navarro bu konu ile farklı bir yönde açıklama yaparak; Kişisel olarak ben bu toplantıda değildim, bazı çocuklara sordum onlar da gitmemiş. Yani ben toplantı ne zaman oldu bilmiyorum. Bu, üzerinde konuşmanın şu anki durumu değiştirmeyeceği yanlış bir bilgi. Son iki haftada oynadığımız basketboldan daha iyisini oynamak istiyoruz, dedi.

Takım arkadaşı Ante Tomic ise; Bunların hepsi saçmalık, o adamı (David Pick) okumaya değmez. Yazdıkları çok aptalca, dedi.

Stratos Perperoglou da konu hakkında görüşlerini bildirirken; Bazı sorunlarımız olsa da biz hala bir bütünüz ve bunu beraber atlatacağız. Sene başından beri iyi değiliz ve bu yüzden daha fazla baskı altındayız. Bana soruyorsanız ben de kişisel olarak toplantıda değildim. Takım arkadaşlarımla da konuştum, kimse ne olduğunu anlamış değil diye konuştu.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler