20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigObradovic: Ahmet mükemmeldi

Obradovic: Ahmet mükemmeldi

Fenerbahçe'nin Başantrenörü Zeljko Obradovic, Trabzonspor Medical Park karşısında alınan 98-78’lik galibiyet sonrası basın toplantısına katıldı.

Öncelikle maçı değerlendiren Obradovic, ardından Ahmet Düverioğlu’nun gösterdiği başarılı performansa vurgu yaparak, herkesin yeni yılını kutladı.

Zeljko Obradovic, “Rakibimiz ilk 15 dakikayı çok iyi oynadı. 2 ve 3’lük sayılarda çok iyiydiler. Topu iyi kullanıldılar. Savunmayı değiştirdiğimiz an, oyunun seyri değişti. 16 sayı geriden sonra maçtaki en iyi reaksiyonu gösterdik. Savunma ve hücum açısından iyi işler yaptık, maçın en önemli noktasıydı. Rakip takım 3 tane uzunla oynuyorlar, bizim de buna göre savunmamız farklıydı. Özellikle ikinci yarıda çok iyi oynadık. Her zaman bütün oyunculara fırsat verme şansı yakaladığımda çok mutlu oluyorum. Ahmet mükemmel bir maç oynadı. Bu takım oyununun bir parçası. Çok iyi maçtı. Her zamanki gibi taraftarlarımız mükemmeldi. Bütün oyunculara ve bana verdikleri destek çok güzel. Çok teşekkür ediyorum. Kendi salonumuzda 2016’nın son maçıydı. Umarım yeni yılda da böyle devam ederiz. Yeni yılda sağlık ve barış olsun. İyi yıllar diliyorum” dedi.

AHMET: ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM

Trabzonspor Medical Park karşısında maça ilk 5’te başlayan, 15 sayı ve 9 ribaundla oynayan Ahmet Düverioğlu, katıldığı basın toplantısında öncelikle karşılaşmayı değerlendirdi ardından bireysel performası ile ilgili soruyu yanıtladı.

Ahmet Düverioğlu, “Öncelikle bizi destekleyen ve salondaki yerini alan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok güzel atmosfer vardı. Maçta iyi oynadık. Karşılaşmaya hazırlanmak için çok vaktimiz olmadı ama her zamanki gibi karşı takımı iyi analiz ettik. Takım olarak iyi oynadık ve elimizden geleni yaptık.Bireysel olarak da elimden geleni yaptım. Takıma yardımcı olmak istiyorum. Bizlerin enerjik ve genç oyuncular olarak savaşmamız gerekiyor. Hoca bana ne zaman şans verirse en iyisi için elimden geleni yapmaya çalışacağım” dedi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler