6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigEfes son periyotla kazandı

Efes son periyotla kazandı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 11.hafta mücadelesinde Anadolu Efes deplasmanda seyircisiz maçta konuk olduğu Trabzonspor Medicalpark'ı 78-77 mağlup etti.

Bu sonuçla Anadolu Efes 10 galibiyet ile zirvedeki yerini kaptırmazken Trabzonspor Medicalpark 7.mağlubiyetini aldı.

Maçın en dikkat çekici istatistiği Trabzonspor Medicalpark'ın yaptığı 23 top kaybı oldu.

Maç karşılıklı basketlerle başladı. Periyotun sonlarına doğru geride olan Anadolu Efes iyi bir seri yakalayarak ilk çeyreği 21-21 eşitlikle geçmeyi başardı.

İkinci çeyrek de dengede başladı. Periyotun ilk molasına Caleb Green'in 3 sayılık atışı ile 28-23 önde giren taraf Trabzonspor Medicalpark'tı. Mola sonrası oyundaki hakimiyetini yitirmeyen ev sahibi ekip ilk yarıyı 45-42 önde kapattı.

Trabzonspor Medicalpark 3.çeyreğe iyi giren taraftı. 23.dakikada 53-44 ile 9'a kadar çıkarttılar. Ancak periyotun sonunu daha iyi oynayan Anadolu Efes final periyotuna 62-60 önde girdi.

Son çeyrek kafa kafaya başladı, iki takım da birbirine net bir üstünlük kuramadı. Son 13 saniyeye kadar üstünlük sürekli el değiştirirken 76-75'te hücum sırasında Moody'nin top taşıması maçı Anadolu Efes'e getiren hareket oldu.

Anadolu Efes'te Deshaun Thomas 25 sayı ile takımı adına en iyi performansı gösteren isim oldu. Trabzonspor Medicalpark'ta Kenneth Kadji 23 sayı 12 ribaunt, Moody 19 sayı 5 asist ve Caleb Green 16 sayı 9 ribaunt ile oynadı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler