21 Eylül 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaLİGLERDiğerİstanbulspor Beylikdüzü 'koşan' takım yaratacak

İstanbulspor Beylikdüzü 'koşan' takım yaratacak

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından İstanbulspor Beylikdüzü, yeni sezona The Green Park Kartepe Spor Köyü’nde hazırlanıyor.

Takımın yardımcı koçu Gökhan Güney, yaptığı açıklamada kamp döneminin verimli geçtiğini belirterek, Şu an fizik kondisyon çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Dün ilk defa set hücumları çalışmaya başladık. Bizim için önemli olan lig olduğu için 1 Ekim’e hazır olmaya çalışıyoruz. Fizik olarak iyi seviyeye gelip takımı kaynaştırmayı ve yavaş yavaş düzenlerimizi oturtmayı düşünüyoruz. Koçun sistemini ve düzenlerini oyuncuların anlaması da bu kampta bizim için önemli. Bizim için kamp çok olumlu geçiyor. Hem dinlenmeye hem de her şekilde çalışmaya uygun bir tesiste idman yapıyoruzdedi.

Takıma bu sezon katılan yabancı oyuncular Walter Lemon Jr. ve Jeff Allen hakkında ise Güney, Bütün takımların yabancılardan büyük beklentileri olur. Bütçemiz doğrultusunda istediğimiz yabancıları aldık ve onlardan önemli işler yapmalarını bekliyoruz. ifadelerini kullandı.

Yeni sezondaki İstanbulspor Beylikdüzü’nün ipuçlarını da veren Gökhan Güney, “Taraftarlar çok mücadele eden, sonuna kadar maçı bırakmayan bir İstanbulspor Beylikdüzü izleyecekler. Baskılı müdafaa yapıp çok koşan ve durağan oynamayan bir takım yaratmak için çabalarımızı sürdürüyoruz dedi.

Takımın kondisyoneri Özer Özeler ise İstanbul ekibinin fiziksel durumu hakkında şunları söyledi: “Biz sporcuları bireysel olarak değerlendiriyoruz. Sezona hazır olan var, olmayan var. Buradaki yaptığımız süreç, onların sezona hazırlanmasıyla doğru orantılı. Takımın durumu fena değil ama çalışarak çok daha iyi duruma geleceğiz. Burada hem bireysel hem takım olarak iyi bir hazırlık periyodu geçiriyoruz. Oyuncuların istek ve gayretleri sevindirici durumda… Maçların başladığı bölüme kadar çok daha iyi duruma gelmiş olacağız. 

Mümkün olduğu kadar oyuncuların eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Özellikle takımın daha fazla kaynaşması açısından bu kampın yararlarını görüyoruz. Burada fazla idman yapabilmemiz sebebiyle bireysel olarak sporcularla daha fazla ilgilenebiliyoruz. Hazırlık döneminde bu kamp süreci bizim için çok önemli. 1 hafta içerisinde de hazırlık maçlarına başlayacağız.”

25 Ağustos’a kadar Kartepe’de kalacak olan İstanbulspor Beylikdüzü, ilk etap çalışmalarını bitirdikten sonra hazırlık maçlarına başlayacak. 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler