29 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigAziz Bekir'den ilk açıklamalar

Aziz Bekir'den ilk açıklamalar

Torku Konyaspor Basketbol da görevine son verilen başantrenör Aziz Bekir bu kararı beklemediğini söyledi.

Bekir, “Böyle bir kararı beklemiyordum. Haftalar önce ben istifa edebileceğimi söyledim. Ama bana ‘sonuna kadar devam edeceğiz senle’ dediler. Düşersek beraber düşeceğiz dediler. Bende tamam dedim. Şimdi sözlerini tutamadılar. Yapacak bir şey yok. Böyle olmamalıydı. Benimle konuşulmadı. Sadece kararı bildirdiler. 2 saat önce yönetimin böyle bir kararı olduğunu söylediler. Çok zor bir dönemdeyiz. Şu an şansımız var. 3 galibiyet bize yetebilirdi. Getirdikleri gibi gönderdiler. Ben sonuna kadar mücadele edeceğimizi düşünüyordum. TED Koleji ve İBB’nin kalan maçlarına baktığımızda şanssımız devam ettiğini söyleyebilirim. Biz Beşiktaş, Telekom, İBB ve Trabzon maçlarını alabilirdik. Bu durumdan çıkabilirdik. Canımın çok sıkıldığı anlar oldu. Para problemini çözseydik şansımız çok olacaktı. Maddi problemler var. Bunlar çözülse her şey farklı olabilirdi. Akşam antrenmanında oyuncularımla helalleşeceğim” dedi.

İNŞALLAH LİGDE BIRAKIR TAKIMI

Bu sezon çok şanssız yenilgiler aldıklarını belirten Bekir, “ Çok iyi oynadığımız 10 maçı kaybettik. Parasal sıkıntılar çözülürse oyuncuların motivasyonu açısından iyi olacaktır. Güven geri gelecek. Murat Yolcu’ya başarılar diliyorum. İnşallah ligde bırakacaktır takımı. Konya’da basketbol hep yaşamalı. Bu şehir basketbolu hak ediyor” diye konuştu.

 TARAFTARA TEŞEKKÜR

Torku Konyaspor taraftarına da teşekkür eden deneyimli antrenör, “Konyaspor taraftarı eksik olmasın. Bu zamana kadar bana çok destek oldular. Artık biz Konyalıyız. Konya’da yaşamaya devam edeceğiz. Bu şehri çok seviyorum. Çocuklarımızı burada büyüteceğiz” şeklinde konuştu.

RAHATSIZ OLDUM

Son Karşıyaka maçından çok rahatsız olduğunu dile getiren Aziz Bekir şunları söyledi: “Rahatsız oldum son maçta. Antrenör olmak çok zordu. Karşıyaka maçının öncesinde 2 maçta iyi oynadık bu maçı çok daha iyi oynayacağımızı düşündük ama tam tersi oldu. Oyuncuların savunma performansları o kadar düşüktü kimi oynatacağıma karar veremedim Sürekli değişiklikler yaptım birisi bir şey yapar diye. Hem savunmada hem de hücumda iyi değildik. 2 yeni gelen oyuncu ile takım yeni oturmaya başlamıştı.”

 BENİMDE HATALARIM VARDI

Aziz Bekir kendisinin de hata yaptığını ifade ederek, “Benimde hatalarım vardı. Sezon başında birkaç kere Sean Williams’ı gönderip geri çağırdık. En büyük hatam bu. Kendi prensiplerimi çiğnedim orada. Buna bağlı olarak başka sıkıntılarda oldu” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Fatih Şeker

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler