29 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEÖMER ONAN: YAPTIK, YİNE YAPARIZ!

ÖMER ONAN: YAPTIK, YİNE YAPARIZ!

Fenerbahçe Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan FB TV'ye açıklamalarda bulundu.
 
Çeyrek finaldeki rakipleri İspanyol ekibi Real Madrid’in iyi bir takım olduğunu ancak, Fenerbahçe’nin de sezon boyunca iyi bir basketbol oynayarak buralara geldiğini ifade eden  Onan, “Kendi seyircimiz önünde hiç kimseden çekinmiyoruz. Yeneriz, yeniliriz ama hiçbir zaman boyun eğmeyiz. Müthiş maçlar olacak. Ben inanıyorum ki, kendi evimizde kaybetmeyeceğiz ve hak ettiğimiz Final Four’u oynayacağız “dedi.

Öncelikle Turkish Airlines Euroleague Top 16 Turu 14. ve son hafta maçında bu akşam deplasmanda Unicaja Malaga ile oynayacakları maça değinen Ömer Onan, “Bu maçın artık bizim için bir önemi yok. Bugün Malaga maçında Bobby Dixon’ı oynatmayacağız, diğer as oyuncular da az süre alacak. Bu maç as oyuncularımız için dinlenme, genç oyuncularımız için de oynama şansı yakalayacakları bir karşılaşma olacak” diye konuştu.

Real Madrid eşleşmesi ile ilgili deı Ömer Onan, “Geçen yıl da son şampiyon Maccabi’yle eşleşmiştik. Bu senede son şampiyon Real Madrid ile eşleştik. Real Madrid iyi bir takım, bizde tüm sezon boyunca oynadığımız basketbolla buralara çok hak ederek geldik. Ben inanıyorum ki, kendi evimizde kaybetmeyeceğiz ve hak ettiğimiz Final Four’u oynayacağız. Tabi ki Vesely’nin sakatlığı çok etkili ama kendi evimizde, kendi seyircimiz önünde hiç kimseden çekinmiyoruz. Yeneriz, yeniliriz ama hiçbir zaman boyun eğmeyiz. O açıdan müthiş maçlar olacak” dedi.

Taraftarların seriye gösterdiği yoğun ilgi ile de Ömer Onan,  “Şu anda biletlerle herkesin hücum ettiğini de biliyorum. Taraftarların da çok güzel bir kampanyası var. ‘O gün sarı olacağız’ diye.  Herkes o gün sarı giyecek.  Bizde bunu destekliyoruz. Heyecanlıyız ve elimizden gelen desteği vereceğiz” açıklamasında bulundu. 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler