6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEF.Bahçe İspanya'da, DAÇKA VW Arena'da

F.Bahçe İspanya'da, DAÇKA VW Arena'da

Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu E Grubu'nda bu akşam son hafta maçında İspanya'nın Unicaja Malaga ekibiyle deplasmanda karşılaşacak.

Malaga kentindeki Martin Carpena Spor Salonu'na oynanacak maç 21.45'te başlayacak.

Bu sezon Euroleague'in en başarılı takımı olan sarı-lacivertliler, grubundan lider olarak çeyrek finale çıkmayı iki hafta önce garantilemişti. Grupta 11 galibiyet, 2 yenilgisi olan Fenerbahçe, prestij maçında İspanya'da galibiyet arayacak.

İki takım arasında İstanbul'daki ilk maçı Fenerbahçe, 80-59 kazanmıştı.

İspanyol ekibinin ise gruptan çıkma şansı bulunmuyor. Grupta 3 galibiyeti bulunan Unicaja Malaga, Avrupa Ligi'ni galibiyetle tamamlamak için mücadele edecek.

Temsilcimiz Fenerbahçe, Euroleague Çeyrek Final'de F Grubu'nu dördüncü sırada tamamlayan İspanyol ekibi Real Madrid ile karşılaşacak.

 

DAÇKA'nın konuğu Kuban

Turkish Airlines Euroleague'de çeyrek finale çıkma şansı bulunmayan Darüşşafaka Doğuş, Top 16 turunda E Grubu'nun son haftasında sahasında Rus ekibi Lokomotiv Kuban'la karşılaşacak.

Volkswagen Arena'da oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

E Grubu'nda 4 galibiyet, 9 yenilgi alarak ilk 4 şansının kaçıran Darüşşafaka Doğuş, prestij maçını kazanarak Avrupa'ya galibiyetle veda etmek istiyor.

İki takım arasındaki ilk maçı Rus ekibi sahasında 82-58 kazanmıştı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler