Yunanistan Ligi’nde Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Panathinaikos, final serisinde bir kez daha Olympiakos’u ağırladı.
Mücadelenin ilk yarısı 40-34 Panathinaikos üstünlüğü ile geçilirken sertlik dozunun arttığı ikinci yarının sonunda iki takımda peş peşe maç kazandıracak toplardan faydalanamadı ve tabelada 69-69 eşitlik vardı.
İlk uzatmanın büyük bölümünde önde oynayan Olympiakos’a karşı, Panathinaikos maçı 79-79 ile bir kez daha uzatmayı başardı.
İkinci uzatmada sahada bambaşka bir Panathinaikos vardı. Tüm kontrolü ele alan Ergin Ataman’ın öğrencileri karşılaşmayı 93-86 kazanarak seride durumu 2-2 yaptı.
Panathinaikos adına Kendrick Nunn 23 sayı 2 ribaund 3 asist, TJ Shorts 13 sayı 2 ribaund 4 asist üretti.
Olympiakos takımında Evan Fournier 29 sayı 8 ribaund 3 asist, Thomas Walkup 19 sayı 1 ribaund 3 asist ile oynadı.
Şampiyonu belirleyecek olan serinin 5. maçı Olympiakos’un ev sahipliğinde 12 Haziran Cuma günü oynanacak.






Ergin hocam isini bilir..Son macta banko Panathinaikos alir sampiyon olur..Herkes izlicek.Evan Fournier’e Cedi ile siki baski yapmak yeter..