18 Aralık 2025, Perşembe
spot_img
Ana SayfaAVRUPA KUPALARIEuroCupBeşiktaş uzatmalarda yıkıldı

Beşiktaş uzatmalarda yıkıldı

BKT Eurocup’da Beşiktaş GAİN, London Lions’a konuk oldu. Mücadeleyi uzatma sonucu London Lions 98-96 kazandı.

Karşılaşmaya tempolu başlayan iki ekip de hücumda ritim bulurken, ilk yarı Beşiktaş Gain’in 48-43’lük üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda London Lions özellikle dış atış isabetleri ve geçiş hücumlarıyla oyuna denge getirdi. Maçın son bölümünde karşılıklı basketler ve sert savunmalar ön plana çıktı.

Normal sürenin son saniyelerinde sorumluluk alan Vitto Brown, çizgiden hata yapmayarak Beşiktaş Gain’e uzatmanın kapısını araladı. Uzatma bölümünde ise London Lions’ta Jonahthann Lee Williams (20 sayı) ve Shavar Reynolds Jr. (18 sayı) kritik anlarda sahneye çıktı. Ev sahibi ekip, hücum ribaundları ve doğru şut tercihleriyle küçük farkı korumayı başardı.

Beşiktaş Gain cephesinde Anthony Brown (19 sayı), Jonah Mathews (17 sayı, 8 asist) ve Brynton Lemar (18 sayı) öne çıkan isimler olurken, verilen mücadele galibiyet için yeterli olmadı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler