28 Eylül 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEAnadolu Efes, Bilcee ile yola devam ediyor

Anadolu Efes, Bilcee ile yola devam ediyor

Anadolu Efes Spor Kulübü, dört sezondur resmi forma sponsoru olan Bilcee ile partnerlik anlaşmasını yeniledi.

Türkiye’nin spor giyim ve takım sporlarında alanındaki öncü markalarından Bil Group’un bünyesinde faaliyet gösteren Bilcee, 2027 yılına kadar Anadolu Efes’in resmi forma ve performans ürünleri partneri olmaya devam edecek. 

Bilcee, Anadolu Efes’e maç formalarının yanı sıra antrenman ve kamp kıyafetlerini de sunuyor. 2020 yılından bu yana Anadolu Efes’in yanında olan Bilcee; Dünya Su Günü Forması, UNDP Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Forması, Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Forma gibi özel gün formalarıyla birlikte şampiyonluklara ve başarılara özel eşsiz koleksiyonlar da hazırlıyor. 

Anadolu Efes’in 2020 yılından bu yana elde ettiği başarılarda Bilcee’nin bir Türk markası olarak yanlarında yer almasının çok değerli olduğunu vurgulayan Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz, “Sporcu odaklı tasarımları ile spor giyim sektörünün önemli oyuncularından Bilcee, takım sporları ve spor giyim üretimi için yaptığı yatırımlarla ülke ekonomisine ve Türk sporuna katma değer sağlıyor. Bilcee’nin dört sezondur yanımızda olarak, A Takım’dan altyapımıza tüm takımlarımız için özel tasarım ve üretim yapması bize güç veriyor. Yeni dönemde yeni başarılara birlikte imza atmak dileği ile Bilcee’ye verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bil Group CEO’su Hacı Bilce ise konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “1996 yılından bu yana Türkiye’nin aktif spor giyim markası Bilcee olarak, 4 kıtada 38 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Anadolu Efes Spor Kulübü ile olan iş birliğimiz, global vizyonumuzun en değerli adımlarından birini oluşturuyor. Anadolu Efes ile 2020 yılında başlayan iş birliğimizin önümüzdeki yıllarda da devam edecek olmasından dolayı gurur duyuyoruz. İstanbul’daki yeni binamızda ileri üretim teknolojileri yatırımlarımız ile spor giyim sektörümüze ve takımlarımıza yenilikçi ürünler geliştirmeye devam edeceğiz. Sürdürülebilir kumaş sertifikalı özel ürünlerle Anadolu Efes için özel projeler hazırlıyoruz. Yeni sezon için çok heyecanlıyız.” dedi.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler