28 Eylül 2024, Cumartesi
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEAtaman: Cedi'yi gece yarısı operasyonuyla aldık

Ataman: Cedi’yi gece yarısı operasyonuyla aldık

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, S Sport’a konuştu.

Euroleague Medya Günü’nde bir röportaj veren Ataman, Cedi Osman transferinden bahsetti. Drazen Petrovic’in anma maçında Mario Hezonja’yı tekrar görünce karar verdiğini açıklayan Ataman, “Durdurulması çok zor bir oyuncu. Biz o bölgede Papapetrou ve Grigonis’e sahibiz ama bir sakatlık olsa Real Madrid gibi bir takıma karşı çok zorlanırız. Şampiyon olmak için bu takımları yenmeliyiz. Birçok bölgede doluyuz ama üç numarada eksik kalabilirdik. Bu nedenle fiziken kuvvetli ve mental olarak agresif bir oyuncu hissettim. Başkan Cedi Osman’ı çok istiyordu. Gece yarısı operasyonu ile transferi yaptık. O gece karar verdik. Gece 2-3 gibi transfer bitti. Sarp bile sonra öğrendi. Sarp sabah beni aradı, “Neler oluyor?” dedi” diye konuştu.

A Milli Takım’la ilgili de konuşan Ataman, oyuncuların Avrupa’ya dönmesi ile beraber Eurobasket’te hedefin madalya değil kupa olduğunu söyledi.

Röportajın tamamı BURADA.

BENZER HABERLER

2 YORUMLAR

  1. Aman ne büyük bir şey! Gece yarısıymış. Gündüz olsa kime batacaktı! Sanki kapış kapış giden bir oyuncu da, tan ağarmadan kapıverdiniz. Olayı dramatik hale getirmese olmaz. Demek ki o zamana kadar uydunuz;ne gündüzler kaçırdınız kimbilir.

  2. Cedi geçen sene sanki takımı final oynamış gibi yorgunum diyerek milli takıma gelmeyip tatile çıkmıştı. Ve illa oğlunu da işin içine katacak. O çocuk okul çağında ama her deplasman maçına gidiyordu bu nasıl babalık, ebeveynlik? Ayrıca oyuncular Avrupa’ya dönünce hedef kupa diyorsun da sanki onlar Nba’de her maça çıkmış,muazzam istatistikler yakalamış, milli maçları keyfe keder kaçırmamışlar da takımına transfer olmuşlar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler