27 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEMelih: Saras gelince her şey değişti

Melih: Saras gelince her şey değişti

Fenerbahçe Beko’nun kaptanı Melih Mahmutoğlu ile Khem Birch, FB TV’de konuştu.

Fenerbahçe’de 12. sezonuna girecek olan Melih, ilk yılki heyecanı yaşadığını söylerken, geçen sezonki başarının nedeni olarak, “Net olarak koç değişikliği diyebiliriz buna. Saras geldikten sonra oynanan basketbol, herkesin sahaya yansıttığı enerji hem Türkiye Ligi hem de Türkiye Kupasını rahat bir şekilde kazanmamıza neden oldu. Çok da iyi bir basketbol oynadık ve takım olarak harika bir performans gösterdik. Ligi kazandık, kupayı kazandık üstüne Final-Four’a kaldık bizim için çok güzel bir sezon oldu. Bundan daha iyi ne olabilirdi? EuroLeague’i kazanmak. İnşallah onu da bu sene kazanmak istiyoruz. Dediğim gibi önemli olan sezona iyi başlamak. Şimdi bir Cumhurbaşkanlığı Kupası var, o bizim için çok değerli ve önemli. Sezonun geri kalanı açısından sezona kupayla başlamak çok önemli oluyor gerçekten” dedi.

Takımın kimyasına dair düşüncelerini anlatan Melih Mahmutoğlu, “Sezona yeni başladık ama gelen oyuncuların kalitesi zaten ortada hepsi kendini kanıtlamış değerli oyuncular ama burada önemli olan takım kimyasını yakalamak. Herkes buranın büyüklüğünün farkında, zaten hocanın bir sistemi var, biz de yeni gelenlere yardımcı oluyoruz. Şu an keyifli bir ortam var, Allah ağzımızın tadını kaçırmasın. ifadelerini kullandı.

Transfer sürecine değinen Khem Birch ise, “Tatildeyim ondan sonra menajerimle görüşmeye gittim ve Fenerbahçe Beko’nun bir uzun aradığından bahsetti, sakatlık sürecinden de çıktığım için fiziksel olarak da hazırdım. Fenerbahçe Beko’nun EuroLeague’de Final-Four’lara kaldığını ve çok iyi bir takım olduğunu biliyordum. Onun için hemen kabul ettim.” açıklamalarını yaptı.

Haberin tamamı BURADA.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler