6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigFenerbahçe, Tofaş karşısında zorlanmadı

Fenerbahçe, Tofaş karşısında zorlanmadı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko, Tofaş’ı 109-77 mağlup etti.

Sarı lacivertlilerde 2008 doğumlu Ömer Ege Ziyaettin ilk maçına çıktı. Genç oyuncu karşılaşmayı 6 sayı 1 ribaund 1 asist ile tamamladı.

Sertaç Şanlı 24 sayı 3 ribaund, Yam Madar 19 sayı 5 ribaund 10 asist ile günün yıldızları oldular.

Tofaş’ta Caleb Homesley 24 sayı 1 ribaund 7 asist, Austin Wiley 16 sayı 15 ribaund üretti.

Fenerbahçe Beko 21. maçında 18. defa kazanırken; Tofaş 12. mağlubiyetini aldı.

BENZER HABERLER

3 YORUMLAR

  1. Fenerbahçe tüm zorlukları aşıp Euroleague şampiyonu olduğunda yalan üretme makineleri durmadılar ve hemen çare ürettiler; Türk oyuncu yetiştirmiyor, sırpsever gibi yalanlarla bu başarıyı değersizleştirmek için bir kakafoni korosu yarattılar. Geldik bugüneee, önce Biberovic, Ekşioğlu ve sonra Ziyaettin 16 yaşında bir “çocuk” ama bunun çok ötesi de var, önce seyirci ardından tüm takımın inanılmaz desteği ve röportaj sonu Saras’ın durduramadığı göz yaşları… Hala yorumlar yapmaya devam eden yalan makineleri utanıpta “bunca yıl laf ettik ama” diye söze başlayıp zerre kadar onurlu bir duruş gösterecekler mi merak ediyorum? Yoksa hala yalanlar çöplüğünden geri dönüşüm sağlayacaklarını düşünüp bildiklerini yapmaya devam mı edecekler? Merak ediyorum, içlerinde “TEK BİR” yürekli çıkıp gerçekleri söylemeye cesaret edecek mi? Hayır etmeyecekler… Çünkü üç tane ezber ve milyonlarca yalanla karanlıkta yaşayanların bir şey görebilmesine olanak yoktur. Maç esnasında Ziyaettin gibi aynı duyguları yaşamış biri olarak gözyaşlarımı tutamadım, umarım sakatlıksız, sağlıklı ve uzun bir kariyeri olur ve kendisini son ana kadar görmemeye çalışacak yalancılar ordusunu da Milli Takım formasıyla gururlandırır. Jasikevicius’a ise kendi adıma bir teşekkür borçluyum. Sonuca bağlı olmaksızın umarım uzun yıllar hem Basketbolumuza hem Fenerbahçe’ye katkılar verir. İsteseniz de istemeseniz de “Siz konuşacaksınız, Fenerbahçe yapacak, siz yalanlarla sözde fırtınalar estireceksiniz, Fenerbahçe ise yüreklerimize serin sular serpecek” Yolun açık olsun güzel çocuk…

  2. Kazanmak tabii ki çok güzel, ama en güzeli kazanmak değil, bu karşılaşmanın en heyecan verici yanı Ömer Ege Ziyaettin oldu. Daha önce sadece bilgisizce yorumlar yapabilme yeteneğine sahip biri Sertaç Şanlı’yı Türk basketboluna ergin ataman’ın hediye ettiğini söylemişti, ergin ataman 27 yaşında Anadolu Efes’e gelen Sertaç Şanlı’ya Euroleague karşılaşmalarında ortalama 4,5 dakika, ulusal lig karşılaşmalarında ise ortalama 7,5 dakika şans vermişti. İşte Saras farkı….. Ve bilgisiz kişilere zaman ayırmamak ve onları hasetleri, kıskanlıkları ve çekememezlikleri ile başbaşa bırakmak gerek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler