6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigGalatasaray, Sekizkök ile ilk galibiyetini aldı

Galatasaray, Sekizkök ile ilk galibiyetini aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Galatasaray Ekmas, Türk Telekom’a konuk oldu.

Milli ara öncesinde çıktığı son beş maçından mağlubiyetle ayrılan ve ligde de iki maçtır galibiyete hasret olan Galatasaray Ekmas, zorlu Türk Telekom deplasmanında 90-92 kazanarak nefes aldı.

Galatasaray Ekmas’ta Klemen Prepelic 23 sayı 2 ribaund 8 asist, David McCormack 21 sayı 12 ribaund 2 asist üretti.

Türk Telekom adına Tyrone Wallace 27 sayı 1 ribaund 4 asist, Yiğitcan Saybir 21 sayı 2 ribaund ile maçı tamamladı.

Sarı kırmızılılar Yakup Sekizkök yönetiminde çıktığı 5. resmi maçında ilk galibiyetini alırken; 21. hafta sonunda 10. kez kazandı. Türk Telekom ise 9 galibiyette kaldı.

BENZER HABERLER

1 Yorum

  1. Sosyal medya babaları ile yaptığım yorumlarda Yakup Hoca çok zor fikstürde geldi elbet toparlar demiştim inşallah bu başlangıç olur.Bir defa bu sezon ölü sezon , her yıl takımı yeninden kur modeli arada tutuyor ama son dönemlerde süründürüyor!!! Bu yıl Mitroviç ile ilişkimizi toksik ilişki olarak belirlemiştim.Yılın daha başında bu Haliloviç ile işimiz var demiş uzun problemi ve Türk-Yabancı oyuncu farklarını uzun uzun yazmıştım…Aha şimdiden gelecek sezonu yazayım; Preperiç -McCormack-Yeboah ve tüm Türkler kalmalı , Dee eğer Preperiç’e saygı gösterip takımın önüne geçmeyecekse kalabilir.Haliloviç Allah’tan hemen üç faul aldı da gözlerimiz kanamadı… Buğrahan’ın süresi en fazla bul kadar olmalı yoksa konsantrasyon falan kalmıyor ki bugün de saçma sapan top kayıpları yaptı :))) Yakup Hocam’a tebrikler…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler