6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLFener’de ışık yok! / ÜMİT AVCI

Fener’de ışık yok! / ÜMİT AVCI

THY Euroleague’de 3. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Alba Berlin’e 84-70 yenildi.
Sezona çok kötü başlamış, kadrosundan önemli isimleri kaybetmiş, eldekilerin de yarısını sakatlık nedeniyle kullanamayan bir Alba Berlin vardı Fenerbahçe Beko’nun karşısında. Rakibin iki uzunu yokken, sürekli uzun beşlerle oynamaya çalışan, savunmada ikili oyunların neredeyse tamamında rakibe yenilirken, buna önlem alamayan, 2. yarıya ev sahibi 11-0 ile başlarken ve buna Fenerbahçe’nin 2 dakikada yaptığı 4 top kaybı neden olmuşken, De Colo’yu kenarda tutan, ancak maç sonundaki açıklamasına bakarsak, duruma oldukça şaşıran! bir antrenörümüz de kenarda.
İlk yarıda Alba bile inanmıyordu belki maça, zaten fark 35-25 ile 10 sayıya çok da zorlanmadan çıkmıştı Almanya’da. Ancak 8 sayı üstün girilen 3. çeyreğin başı… Kabus gibiydi adeta. Baskı yediğinde hata yapacağını adımız gibi bildiğimiz guardlarla, rakibin kısa eşle kurduğu üstünlüğe karşı kenarın çaresizliği hiç yakışmadı Fenerbahçe Beko markasına. Hiç uzunu yokken, Kalinic’ten 5 numara yaratıp Real Madrid’i çözen Obradovic’in takımından, hiç uzunu olmayan ve aslında bilmediğimiz, yeni hiçbir şey yapmayan Alba’ya karşı eli kolu bağlanan Djordjevic’in takımına…
Belki daha sezon başındayız, geçen sene de takım berbat başlamıştı sezona. Ancak şu da unutulmamalı, sorun yenilmekte değil… Şu takıma karşı bu kadar çaresiz kalmakta, Shayok ve Booker, aslında en başta da Coach Djordjevic gibi soru işaretleriyle dolu transferler hakkında yanıtları ‘şu ana kadar’ hep olumsuz şekilde almakta!


Kaynak:
milliyet

Kaynakmilliyet
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler