6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLMücadele yetmedi / GÖKHAN GERMAN

Mücadele yetmedi / GÖKHAN GERMAN

İlk maçtaki kadroya Pierre eklenmişti. Kokoskov, Vesely, Ulanovas, Eddie, Ahmet ve Bobby yine yoktu. Vesely ve Ahmet olmayınca, takım Barthel ve O'Quinn'e kalıyor. Mecburiyetten kısa 5'ler ve alan savunması deneniyor dar rotasyon nedeniyle. 

Coach Erdem Can, dar rotasyonu çok iyi idare etti aslında. Takım da inanılmaz mücadele verdi. Doğal olarak hücum ribauntları verildi ama rakibi ikinci yarıda rakibi 28 sayıda tutmak maçı kazanma adına önemli bir mesajdı, ama sadece mücadele etmek yetmedi.

CSKA, ilk maçın yıldızı De Colo'ya çok önem almıştı. Sert ve faullü savunma yaptılar. Oyunun başında De Colo'nun neredeyse burnu kırılıyordu. Biraz sindi ve oyundan düştü Fransız yıldız.

Dün Guduric devredeydi. 27 sayı attı, ama bu kez yalnız kalan o oldu. 

Tarık'taki cesaretin yarısı Barthel'de olsa, belki şu an farklı şeyler konuşuyor olabilirdi. 

Her şey olabilir

İkinci yarıda CSKA'yı hücum ritminden çıkardık biz de çok zor pozisyon bulabildik. Bunlardan birinde Barthel tepede bomboş kaldı. Üçlüğü atsa maç CSKA için krize girecek. O ana kadar da 3'te 3'le oynayan Barthel, korktu, potaya bakmadı bile. Maç da o anda bitti Fenerbahçe için. Denemezsen kazanamazsın ki. Atacaksın o şutu arkadaş. Alternatifi olsa, ben seride bir daha Barthel'e süre vermem. Ama Ahmet yok, Vesely yok, mecbur oynayacak.

Bu kadar eksikle kazanmak için topun değerini de bilmek lazım. İlk üç periyot çok top kaybı yaptık. Sadece 9 asistte kaldık. İlk maç sonrası da yazmıştım. Fenerbahçe tam kadro olsa, kesin Final-Four'a kalırdı.

Ama halen herşey bitmiş değil. Şu ana kadar hiç bir takım 2-0 geriye düştükten sonra seri kazanamadı. Herşeyin bir ilki vardır. Yeter ki seri İstanbul'da 2-2'ye gelsin. Son maç her şey olabilir.


Kaynak:
fanatik

Kaynakfanatik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler