6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLFenerbahçe sigorta yaptırdı / ÜMİT AVCI

Fenerbahçe sigorta yaptırdı / ÜMİT AVCI

ING Basketbol Süper Ligi’nde 11. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, HDI Sigorta Afyon Belediyesi’ni 94-74 yenmeyi başardı, ve 10. galibiyetine ulaştı.
Maça Westermann ve Barthel’in üçlükleriyle giren Fenerbahçe, savunmadaki baskısı ile rakibini hataya zorladı ve farkı çift hanelere çıkardı. Brown ve Melih’in kenardan gelip skora verdiği katkı ile ilk çeyreği 23-13 önde bitiren sarı-lacivertli ekip, üç sayı isabetleriyle 15 farkı yakaladı. Afyon baskıyı artırıp rakibini zorlamaya çalıştı ama iyi bir gün geçiren Brown buna izin vermedi. Konuk takımın üç uzunlu sistemi de çare olmayınca, Fenerbahçe soyunma odasına 46-29 galip gitti.
Kritik isimlerinden Macura’dan oyunun birçok alanında katkı alsa da bir türlü hücumda onu devreye sokamayan ve daha çok Cruz’un eline bakan Afyon, Fenerbahçe’nin hücum gücüne karşı koyamadı 3. periyot 73-50 tamamlandı.
Melih yıldızlaştı
Fenerbahçe’nin 3 top kaybını 6-0’lık seriyle sonlandıran Afyon, bu kez de Biberovic’in sayılarına engel olamadı ve 25 sayı geri düştüğü maçtan 94-74 yenik ayrıldı.
Hafta içi Büyükçekmece karşısında şok bir yenilgi alan, ardından Euroleague’de Zenit deplasmanında kazanarak krizden çıkan Fenerbahçe Beko, lige iyi bir giriş yapan HDI Sigorta Afyon karşısında elde ettiği galibiyetle moral kazanırken, son maçların suskun ismi Melih Mahmutoğlu da benchten geldiği maçı 8’de 7 saha içi isabeti ile 16 sayı, 2 ribaunt, 2 asistle tamamladı.


Kaynak:
milliyet

Kaynakmilliyet
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler