8 Ekim 2024, Salı
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLAll Star'ın rengi kırmızı / ÜMİT AVCI

All Star'ın rengi kırmızı / ÜMİT AVCI

ING Basketbol Süper Ligi yıldızlarını Shane Larkin ve Nando De Colo’nun kaptanlıklarında karşı karşıya getiren All Star etkinliği yine izleyenlere büyük keyif verdi. Çeşitli yarışma ve etkinliklerle renklendirilen etkinlik Kırmızı Takım’ın farklı galibiyetiyle sona erdi

Basketboldaki mücadele kadar eğlenceyi de öne çıkaran ve farklı etkinlikler ile her sene basketbolseverlerin biraz daha merakla beklediği etkinlik olmayı başaran All Star 2020, Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlendi.
Basketbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği ve tüm biletlerin günler önce tükendiği etkinliği 16 bin basketbolsever takip ederken, farklı yarışmalar ve sonrasındaki Kırmızı Takım ile Beyaz Takım arasındaki All Star karşılaşması da izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Anadolu Efes Coachu Ergin Ataman’ın başantrenörlüğünü, Fenerbahçe Beko’nun Fransız yıldızı Nando De Colo’nun kaptanlığını yaptığı Beyaz Takım, Pınar Karşıyaka Coachu Ufuk Sarıca’nın coachluğunu, Anadolu Efes’in yıldızı Shane Larkin’in kaptan olduğu Kırmızı Takım’a 144-126 yenilmekten kurtulamadı. Birbirinden güzel asist ve smaçların izlendiği All Star karşılaşmasının en değerli oyuncusu da Sigortam.Net İTÜ’de forma giyen Archie Goodwin seçildi.
All Star maçının ardından basketbolseverler ünlü rap yıldızı Ben Fero’nun verdiği mini konser ile coştu, çok büyük ilginin yaşandığı All Star günü, bu konser ile sona erdi.


Kaynak:
milliyet

Kaynakmilliyet
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler