6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLDarüşşafaka'nın başını ağrıtan sözleşmeler

Darüşşafaka'nın başını ağrıtan sözleşmeler

Darüşşafaka bir yandan transfer yaparken, bir yandan da bütçeyi rahatlatmaya çalışıyor. Bütçeyi rahatlatmanın yolu sözleşmesi astronomik rakamlarla devam eden oyuncuların rakamını karşılıklı anlaşma yoluyla revize etmek, yani aşaği çekmek, ya da bu oyuncuları razı edip, aradaki farka da katlanıp başka kulüplere gitmesini sağlamak.

Şu sıralar özellikle Okben Ulubay ve Furkan Aldemir menajerleri vasıtasıyla diğer kulüplere öneriliyor. Darüşşafaka'nın eski karar vericiler öylesine hesapsızca, cahilce, şımarıkça paralar harcadı ki, hem piyasayı yükseltti, hem de uzun süreli kontratlarla yeni yönetimi zor durumda bıraktı. O kişilerin transfer edip lisans dahi çıkarmadıkları oyuncularla bir BSL takımı kurmak mümkündü.

Darüşşafaka'da Okben ve Furkan Aldemir'in dışında sözleşmesi devam eden Scottie Wilbekin'in durumu da merakla bekleniyor. Türk vatandaşlığına da geçen Wilbekin, oynayacağı takım için büyük bir avantaj ancak Darüşşafaka oyuncunun kontratından çıkmak isteyebilir mi, ya da Wilbekin daha güçlü bir kadroda yer almayı tercih edebilir. Anadolu Efes'in Wilbekin'e ilgisi biliniyor. Fenerbahçe, Bobby Dixon'la mutlu gözüktüğü sürece devşirme hakkını bu oyuncudan yana kullanır. Olympiacos'a giden David Blatt'ın Eurocup şampiyonluğunu kazandıran yıldız oyuncusunu yine kadrosunda görmek istemesi de olasılıklar dahilinde…

Bekleyip göreceğiz… 


Kaynak:
Basketfaul

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler