20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLAziz Yıldırım: Euroleague zaferi bir tesadüf değil / ZAFER BÜYÜKAVCI

Aziz Yıldırım: Euroleague zaferi bir tesadüf değil / ZAFER BÜYÜKAVCI

Fenerbahçe şampiyonluğa oynar. İkincilik başarı değildir” dediniz. Bu sene ligde, kupada ve Euroleague’de ikinci oldunuz. Bu ikincilikler başarısızlık mı?

Aslına bakarsanız elbette bir başarı hikayesi tüm bunlar… Euroleague’de 4 sene arka arkaya Final- Four’a kalıyorsunuz. Ve 1., 2. oluyorsunuz. Oradaki temel hedef, Final-Four’dur aslında. Yani Final- Four’a giden her takım başarılıdır. Fakat bizim yapımız gereği, 1. olamıyorsanız bu bir kayıp olarak görülüyor. Ben yine söylüyorum; Fenerbahçe hiç bir yarışın başında, ikinciliği kabul etmez. Hedefi her kulvarda her zaman birinci olmaktır.

"Galtasaray'ın UEFA Şampiyonluğu tesadüf” demiştiniz. Fenerbahçe’nin Euroleague Şampiyonluğu da bir tesadüf mü?

Euroleague Şampiyonluğumuz bir tesadüf değil. Bakın, bizim takımın bir bütçesi var, bu belli. Bir teknik heyeti var, bu belli. Bir sporcu grubu var, birkaç değişimle yoluna devam ediyor, bu da belli. Bunun sonucunda 4 yıldır Final-Four’dayız. Finallere kalıyoruz. Şampiyon oluyoruz. Bu yapılanma devam ettiği sürece, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı hep buralarda olacaktır. Bu durumda tesadüften bahsedilemez.


Kaynak:
fanatik

Kaynakfanatik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler