20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLFener'e rakip yok! / GÖKHAN GERMAN

Fener'e rakip yok! / GÖKHAN GERMAN

Kanarya, CSKA maçının üzerinden 48 saat geçmeden Tahincioğlu Süper Ligi’nde çıktığı zorlu Darüşşafaka mücadelesini kazandı. Sarı-Lacivertliler yaptığı iyi savunma ile sonuca gitti, ligde son 15 maçta14. zaferine uzandı.

Son bir ayın belki de en formda iki takımı, salı günü oynayacakları kritik mücadeleler öncesi Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde karşı karşıya geldi. Blatt yönetimindeki Darüşşafaka, Eurocup’ta final öncesi son engelde. Fenerbahçe Doğuş ise normal sezon biterken, ilk 4 içindeki yerini korumak istiyor. CSKA derbisinin üzerinden 48 saat geçmeden, çok zor bir lig maçına çıktılar. Beklenildiği üzere son derece sert ama güzel bir basketbol vardı sahada…

Wilbekin etkisizdi 

Darüşşafaka, direnmeye çalıştı ama onlar biraz Wilkebın’in eline bakıyor. Genelde Fenerbahçe maçlarını çok iyi oynayan Wilbekin’in aklı biraz Bayern maçındaydı sanki. Onun etkisiz gününde hücumda organize olmayı başaramadılar. Bunda Fenerbahçe’nin konsantre ve Euroleague ayarında yaptığı savunmanın payı da büyüktü. Sarı- Lacivertliler’de dünün kahramanı Datome ve Ahmet oldu. İtalyan forvet kritik üçlüklerde yüksek yüzde bulurken, Thompson’un dışarıda olduğu maçta sorumluluk alan Ahmet, 7 sayı, 8 ribaunt, 2 asist ve 2 de blokla oynadı. CSKA maçında hiç dakika alamadı ama kendini fizik ve mental olarak sürekli hazır tutması, eminim Obradoviç’i de çok mutlu ediyor.


Kaynak:
fanatik

Kaynakfanatik
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler