20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLSemih Soğuksu: Oyuncularımızın önleri çok açık

Semih Soğuksu: Oyuncularımızın önleri çok açık

Polonya’nın Radom kentinde düzenlenen U16 Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü sırayı alarak bronz madalya kazanan U16 Yıldız Erkek Milli Takımımızın Başantrenörü Semih Soğuksu havalimanında açıklamalarda bulundu.

‘’Gönül İsterdi ki Avrupa Şampiyonu Olalım’’
Soğuksu, U16 Yıldız Erkek Milli Takımlarımızın son 15 yılda 9 madalya kazanması ile ilgili soruya, ‘’Çok büyük bir emek ve Federasyonumuzun yaptığı yatırımlar var. Oyuncu yetişmesine katkıda bulunan tüm kulüplere, antrenörlere ve basketbol emekçilerine teşekkür ediyorum. İki yıldır bu takım düzenli olarak antrenmanlar yapıyor; bu şampiyona için hazırlanıyor. Biz de en iyi şekilde çalıştıklarımızı sahaya yansıttık. Bunun karşılığında gönül isterdi ki Avrupa Şampiyonu olmak ama kötü bir yarı final maçı kaybettik. Sonunda da üçüncülük madalyasıyla ülkemize döndük. Büyük bir yatırım ve emek var. Bunun karşılığını aldığımız için mutluyuz’’ dedi.

‘’Mutlaka Bu Takımdan, A Milli Takım’a Oyuncu Çıkacaktır’’
Soğuksu turnuvadaki iki maçımızın uzatma sonunda kazanıldığını hatırlatılması üzerine, ‘’Maçlarımız genelde hep kafa kafaya geçti. Çünkü hep denk takımlar mücadele etti. Takımımız uzatmada maçtan hiç vazgeçmedi ve sonunda kazandı, çok mutluyuz. Onlar şuan 16 yaşında ve önleri çok açık. Mutlaka bu takımdan A Milli Takım’a oyuncu yetiştireceğimizi düşünüyorum’’ diye konuştu.


Kaynak:
TBF

KaynakTBF
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler