18 Ekim 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaMEDYADA BASKETBOLFenerbahçe yıkılmaz

Fenerbahçe yıkılmaz

Fenerbahçe, TOP 16 E Grubu’ndaki 3. maçında Rusya’nın Lokomotiv Kuban takımını 85-79 yendi. Uzunları da şutör olan Kuban, Clever’dan 3, Singleton’dan 2, toplamda da 8 üçlük bulunca, devre sonunda 45 sayıya ve 8 farka ulaştı. Fenerbahçe, 12 sayı yediği 5. dakikadan sonra savunmasını sertleştirince kontrolü ele geçirmiş, Udoh ve Bogdanovic ile öne geçip, farkı 6 sayıya çıkarmıştı ama Ruslar hep üçlüklerle ayakta kaldı. Erken 2 faul alan Udoh’un kenarda olduğu anlarda, Obradovic bir de uzun sakatlık sürecinden çıkan Hickman ile son dönemin formsuz ismi Sloukas’ı birlikte sahaya sürünce, hem savunma, hem hücum aksamaya başladı, 15. dakikada 35-31 geride olan Kuban 16-0 ile üstünlüğü ele aldı.

 

Devreyi 45-37 önde bitiren Kuban karşısında 3. çeyrekte boyalı alan hakimiyetini de yitirdi temsilcimiz, savunma ile ayakta kalmaya çalıştığı anlarda da İspanyol hakeme takıldı, son çeyreğe de 60-51 Kuban önde girdi.

Ancak taraftar da maç kazandırır sözünü doğrularcasına bir atmosfer oluştu salonda, tribünlerin enerjisi salona da yansıdı. Obradovic, rakibin hareketli uzunlarına karşı Antic ısrarından vazgeçip takımı kısaltınca Kuban hücumda tıkandı, Bogdanovic-Datome ikilisi de hücumda devleşince 35. dakikada öne geçen Fenerbahçe, rakibin son bölümdeki inanılmaz üçlüklerine rağmen, salondan 85-79’luk zaferle ayrıldı.


Kaynak:
milliyet

Kaynakmilliyet
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler