25 Eylül 2024, Çarşamba
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigPınar Karşıyaka evinde çok güçlü

Pınar Karşıyaka evinde çok güçlü

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Pınar Karşıyaka evinde Beşiktaş Emlakjet'i konuk etti. Ev sahibi ekip karşılaşmadan 94-85 galip ayrıldı. 

Karşılaşmanın genelinde Pınar Karşıyaka maça ve skora ağırlığını koysa da Beşiktaş farkın açılmasına izin vermedi ve maçın hep içinde kaldı. Hem Basketbol Süper Ligi'nde hem de Eurocup'ta sezon genelinde maç sonlarını iyi oynayan ve rakiplerinin yorgunluğu karşısında son çeyrekte daha enerjik kalan Beşiktaş Emlakjet, bu maçta da benzer bir profil çizdi. Rakibine son 3 dakika kala yetişen siyah-beyazlılar skorda öne de geçti ancak önce Berk Uğurlu'nun beşlemesinin ardından Pınar Karşıyaka'dan Errick McCollom'un kritik basketlerine karşılık veremedi ve karşılaşmayı kaybetti.

Pınar Karşıyaka, evindeki namağlup serisini sürdürüp ligdeiki 6. galibiyetini alırken Beşiktaş Emlakjet, 3. mağlubiyetini almış oldu. 

Pınar Karşıyaka'da Errick McCollom 32 sayı 1 ribaund 3 asist, Vernon A Carey 24 sayı 10 ribaund 5 asistle oynarken Beşiktaş Emlakjet'te Jonah Matthews 16 sayı 3 ribaund 3 asist, Angel Delgado 15 sayı 12 ribaund 2 asistle karşılaşmayı tamamladı. 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler