6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEFenerbahçe ikinci yarıda hayata döndü

Fenerbahçe ikinci yarıda hayata döndü

THY Euroleague’de temsilcimiz Fenerbahçe Beko, LDLC Asvel’i ağırladı. İkinci yarıda harika bir geri dönüş yapan Fenerbahçe Beko, karşılaşmayı 101-86 kazandı.

Maç başında eski Fenerbahçelı Joffrey Lauvergne ile etkili olan Asvel ilk çeyreği 16-28 önde tamamladı. Temsilcimiz Scottie Wilbekin ile maça tutunurken; Asvel adına Paris Lee ve Frank Jackson üçlükleri ile farkı çift haneye taşıdı. İlk yarıyı Fransız ekibi 42-55 önde tamamladı.

İlk yarıda Fenerbahçe Beko adına Scottie Wilbekin 13, Tarık Biberovic 6 sayı üretirken; Asvel takımında Frank Jackson 16, Paris Lee 9 sayı üretti.

İkinci yarının başında Nick Calathes’in ekstra eforu, Marko Guduric’in hücumda aktif rol oynaması ve Johnathan Motley’nin basket faulleri ile Fenerbahçe Beko, üçüncü çeyreğin bitimine 2:17 kala skoru eşitledi; 66-66. Üçüncü çeyreğin bitimine 1:35 kala Fenerbahçe Beko maçta ilk kez öne geçti; 67-66. Final periyoduna gidilirken tabelada 72-70 Fenerbahçe Beko üstünlüğü vardı.

Maçın son 5 dakikasına Fenerbahçe Beko’nun 82-77 üstünlüğü ile girildi. Bitime 2:3 kala Tarık Biberovic’in üçlüğü ile Fenerbahçe Beko ilk kez farkı çift haneye taşıdı; 93-82. Kalan sürede rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Fenerbahçe Beko, karşılaşmayı 101-86 kazandı.

Bu sonuçla çift maç haftasını 2'de 2 ile geçen Fenerbahçe Beko 4. maçında 3. galibiyetini alırken; Asvel galibiyetle tanışamadı.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler