20 Eylül 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUEFenerbahçe ile Adidas'ın imza töreni gerçekleşti

Fenerbahçe ile Adidas'ın imza töreni gerçekleşti

Fenerbahçe ile Adidas arasındaki '' Sevdik seni her şeyden çok '' sloganlı iş birliğine dair imza töreni Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşti.

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklama şu şekilde oldu:

'' Genel Sekreterimiz Burak Ç. Kızılhan, Erkek Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz A. Sertaç Komsuoğlu, Kadın Basketbol Takımımızdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kemal Danabaş, adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan Atalay, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Kaptanı Melih Mahmutoğlu, Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın Kaptanı Alperi Onar’ın konuşmacı olarak katıldığı imza töreninde basketbol şubemizin idari ve teknik kadroları ile kulübümüzün ve adidas Türkiye’nin profesyonelleri de hazır bulundu.

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan: Bu iş birliğinin hem erkek hem de kadın basketbol takımlarımızı daha da güçlendireceğine yürekten inanıyoruz

İmza töreninin açılış konuşmasını Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan yaptı. Kızılhan, “Saygıdeğer konuklar, değerli basın mensupları, ekranları başında bizleri izleyen Büyük Fenerbahçe taraftarı, kıymetli kongre üyelerimiz, adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan Atalay, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Kaptanı Melih Mahmutoğlu, Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımızın Kaptanı Alperi Onar, değerli yöneticilerim Sertaç Komsuoğlu, Kemal Danabaş ve herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Bugün burada, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, büyük bir gurur ve mutlulukla adidas ile birlikte yeni bir döneme adım atmanın heyecanını yaşıyoruz.

Sporun gücünü ve tutkusunu bir araya getiren bu anlaşma, sadece kulübümüzün değil aynı zamanda tüm basketbol camiasına yönelik parlak bir işbirliğinin başlangıcıdır.  adidas, sporun kalbinde yer alan bir marka olarak, yıllardır sporcuların performansını en üst düzeye çıkarmak ve sporu herkes için daha erişilebilir hale getirmek için çalışmaktadır. Bu vizyonu paylaşan Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, her branşımızda olduğu gibi, basketbolda da lokomotif olan kimliğimizle, bu iş birliğinin hem erkek hem de kadın basketbol takımlarımızı daha da güçlendireceğine yürekten inanıyoruz.

Fenerbahçe'nin renklerini ve adidas'ın dünya çapında vizyonunu bir araya getirerek, hem sahada hem de saha dışında büyük başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Birlikte daha fazlasını başaracağız ve gelecekteki zaferleri birlikte kutlayacağımızı biliyoruz!

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan:  2023/24 sezonunda 17 farklı sektörden 20 farklı marka ile yaptığımız iş ortaklıklarını gurur ve memnuniyetle dile getiriyorum. Bu iş birlikleri, kulübümüzün büyümesine ve Türk sporunun gelişimine önemli katkılar sağlıyor

Sözlerimi bitirmeden önce bir konuya daha değinmek istiyorum. Son zamanlarda, kulübümüzün sponsorlarına yönelik haddini aşan düşük seviyeli bazı açıklamaları yakından takip ediyoruz.  Açıklama yaparken “düşünerek hareket etmek” ve iş dünyası ile spor dünyası arasındaki değer yaratan çizginin unutulmaması çok önemlidir.

Bu vesileyle Fenerbahçe Spor Kulübü olarak,15 Ağustos tarihinden bugüne, 19 adet sponsorluk / işbirliği duyurusu paylaştık. 2’sinin imza törenini yaptık. Bugün 3. imza törenimizi yapıyoruz; bundan sonra planladığımız 12-13 adet daha imza törenimiz var. Futbol, Basketbol, Voleybol kadın ve erkek takımlarımızın maç malzemeleri üzerinde toplamda satılabilir 40’a yakın mecra içerisinde boşta kalan müsait mecra sayısı sadece 3. 2023/24 sezonunda 17 farklı sektörden 20 farklı marka ile yaptığımız iş ortaklıklarını gurur ve memnuniyetle dile getiriyorum. Bu iş birlikleri, kulübümüzün büyümesine ve Türk sporunun gelişimine önemli katkılar sağlıyor. Tüm değerli sponsorlarımıza, iş ortaklarımıza Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Fenerbahçemize verdikleri destekler için tekrar teşekkür ediyorum. adidas ile yaptığımız anlaşmanın her iki taraf için hayırlı, uğurlu ve berekeli olmasını diliyorum.” 
 
Fenerbahçe Beko’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu: Umuyorum ki Türkiye’nin ilk basketbol müzesinde bu yıl adidas ile aldığımız yeni şampiyonlukların formaları da yerini alacak

“Değerli konuklar, Fenerbahçe Basketbol Ailesinin kıymetli  bireyleri, sevgili basın mensupları ve adidas Türkiye Ailesi. Öncelikle Fenerbahçe Basketbolu için önemli bir bugünü burada bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
 
adidas Türkiye ile heyecan verici bir yola birlikte çıktık. adidas, Türk basketboluna ve sporuna yabancı bir isim değil. Daha önce de dönemine damga vuran çok şık tasarımlarıyla adidas ile yollarımız kesişmiş ve akıllara kazınmıştık. Bu iki marka, bir kez daha birlikte mücadeleye başlıyor.

Fenerbahçe Beko olarak, önümüzdeki sezon ve sezonlarda büyük hedeflerimize ulaşmak yolunda adidas en büyük destekçilerimizden biri olacak. adidas sadece Fenerbahçe Beko’ya destek vermekle kalmayacak aynı şekilde Türkiye’nin geleceği için çok önemli proje olan Fenerbahçe Koleji’ne de destek verecek.

Biliyorsunuz yeni sezon formalarımızı hem medya kanallarımızda taraftarlarımızla ve basınla paylaştık hem de geride kalan hazırlık maçlarımızda adidas formalarımızla mücadele ettik. 
 
Taraftarlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler de bizleri çok mutlu etti. Tabii ki önümüzdeki sezonlar için adidas ile bugünden çalışıyoruz. Çok daha renkli çok daha taraftarlarımızın ilgisini çekecek formalarla önümüzdeki sezonlarda parkelerde mücadele edeceğiz. 

adidas ailesine burada bir kez daha teşekkür ediyorum. Türkiye ve EuroLeague’de zirve mücadelesinde bizlere büyük bir şans getireceklerine canıgönülden inanıyorum. 

Umuyorum ki Türkiye’nin ilk basketbol müzesinde bu yıl adidas ile aldığımız yeni şampiyonlukların formaları da yerini alacak.

Bu arada ben de Genel Sekreterimizin sponsorluklarla ilgili açıklık getirdiği konuya ufak bir not eklemek istiyorum. Fenerbahçemizin sponsorları sadece Fenerbahçemize değil Fenerbahçemizin rakiplerine ve Türk sporuna da aynı saygıyı gösterirler. Bu konudaki tutumu için adidas’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Burada önemli olan sadece Fenerbahçe’ye saygı göstermek değil, Fenerbahçe’nin mücadele ettiği her kanalda rakiplerine de saygı göstermektir.

Bu birlikteliğin Fenerbahçe Basketbol Ailesine bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah sezon sonu burada gerek erkek basketbol, gerek kadın basketbol ile birçok kupayla yeni bir adidas toplantısında buluşacağız.”
 
Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kemal Danabaş: Bu birlikteliğin hayırlı olmasını diliyorum

“Fenerbahçe Basketbol Ailesinin değerli bireyleri ve sevgili adidas Türkiye Ailesi, kıymetli medya mensupları ve ekranları başında bizleri izleyen sevgili Fenerbahçeliler. Öncelikle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, tüm misafirlerimize Fenerbahçe Basketbolunun evi olan Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na hoş geldiniz demek istiyorum.

Bugün burada, alanında dünyanın en önde gelen markalarından biri olan adidas ile Türk basketbolunun lokomotifi olan Fenerbahçe basketbol şubelerinin iş birliğini duyurmak için bulunuyoruz.

Biliyorsunuz ki kadın basketbolda geçtiğimiz sezon tarihi bir dönemi geride bıraktık. Ve bugün ben karşınıza EuroLeague Şampiyonu Kadın Basketbol Şubemizin Sorumlu Yöneticisi olarak çıkmanın haklı gururunu yaşıyorum.

Bu tarihi başarıya ulaşırken bize sonsuz destek veren Sayın Başkanımız Ali Koç’a, Yönetim Kurulumuza, tüm şube idarecilerine, teknik ekibe ve hepsi birbirinden değerli oyuncularımıza tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Türkiye’de ve Avrupa’da tüm kupaları kazandığımız bir yıl oldu.

Biz Fenerbahçe Beko ve Fenerbahçe Alagöz Holding olarak kazandığımız EuroLeague kupalarıyla aynı kulübün iki takımı olarak birlikte ilk kez bu başarıyı elde eden kulüp olduk. Avrupa’daki tek kulübüz.
 
Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı olarak yeni sezona Avrupa’da ve Türkiye’de zirvenin sahibi unvanıyla başladık. Taşıması zor bir unvan ve bunu taşımak için elimizden geleni yapacağız.
 
Ancak bu başarılar ve unvan, bizim için yalnızca yeni başarılara duyulan heyecanı arttıran adımlar demek.
 
İşte tam da bu noktada yollarımızın adidas gibi bir markayla kesişmesinden ötürü büyük bir mutluluk duyduğumuzu ve heyecanımızın bu vesileyle de bir kat daha arttığını belirtmek istiyorum.
 
A Takımımız yeni sezonda adidas şıklığıyla parkede yerini alacak.
 
A Takım hayalleriyle yola çıkan genç sporcularımız, altyapılarda adidas’ın desteğiyle yoluna devam edecek.
 
Duyurusunu yaptığımız adidas imzalı formalarımızın çok beğenildiğini büyük bir memnuniyetle takip ediyoruz.
 
Bu sezon bir başlangıç, önümüzdeki sezon daha farklı ve taraftarlarımızı daha çok memnun edeceğine inandığımız tasarımlar da olacaktır.
 
İki büyük markanın iş birliği, sporcularımızın sırtlarında taşıyacakları ürünlere en güçlü şekilde yansıyacaktır.
 
Ben de bu birlikteliğin Fenerbahçe Basketbol Ailesine ve adidas’a bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum.
 
adidas ailesine de yanımızda oldukları için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
 
Birlikte nice kupalara, başarılara ve mutlu anlara derken, Fenerbahçe Alagöz Holding ile Fenerbahçe Beko’ya bu sezon Avrupa’da ve Türkiye’de yürekten başarılar diliyorum.”

adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan Atalay: Fenerbahçe'ye sponsorluk desteği vermenin heyecanı içerisindeyiz

Değerli basın mensupları ve Değerli Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri,

adidas Türkiye olarak Fenerbahçe Spor Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğimizin bu güzel imza törenine geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bizi heyecanlandıran bugünde bir arada olmaktan hepimiz çok mutluyuz. Sporun hayatları değiştirme gücüne inanan bir marka olarak sporun her dalında yatırımlarımızı arttırarak devam ettiriyoruz. Basketbolda bu alanların başında yer alıyor. Ülkemizde basketbola olan ilginin artması, devam etmesi ve gelişmesi için sporcularımıza, kulüplerimize desteklerimizin artarak devam etmesini tüm kalbimizle inanıyoruz.

Bu motivasyon ve inançla adidas Türkiye olarak Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı ve altyapı takımlarına sponsorluk desteği vermenin heyecanı içerisindeyiz.

Basketbolda tarihi başarılara imza atan Fenerbahçe Spor Kulübü, bunu gururla bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum: İş birliği içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu önemli birlikteliği mümkün kılan Fenerbahçe Spor Kulübü Değerli Başkanımız Ali Koç’a, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kuruluna, burada bulunan Burak Beye, Sertaç Beye, Kemal Beye, emeği geçen tüm adidas Türkiye ve pazarlama ekiplerime ve ayrıca Mümtaz Beye ve Tezcan Beye de teşekkürlerimi iletiyorum.

İş birliğimiz tüm takımlarımıza hayırlı olsun. İnanıyorum ki hem Türkiye’de hem de Avrupa’da büyük başarılara imza atacağız. Şimdiden hepimize heyacan ve başarılarla dolu bir sezon olmasını dileyerek, Sertaç beyin de söylediği gibi kupalarımızla tekrardan burada bir arada olmayı ümit ediyorum.”
 
Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın Kaptanı Alperi Onar: Umuyorum ki Fenerbahçe Basketbolu’nun kazanmaya alışık olduğu başarılara ailemizin yeni üyesi adidas ile yenilerini ekleyeceğiz

“Değerli Yöneticilerim, kıymetli misafirlerimiz ve basın mensupları, ayrıca ekranları başında bizleri takip eden Fenerbahçemizin sevgili taraftarları. Bugün burada olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyuyorum. Değerli sponsorumuz adidas’a ailemize hoş geldiniz demek istiyorum. Yeni zaferler hedeflediğimiz 2023-24 sezonuna başlarken Türkiye ve Avrupa’nın dört bir yanında Adidas ile birlikte mücadele edecek olmak bize bugün daha da güçlü hissettiriyor. Umuyorum ki Fenerbahçe Basketbolu’nun kazanmaya alışık olduğu başarılara ailemizin yeni üyesi Adidas ile yenilerini ekleyeceğiz. Şampiyonluk seremonilerinde yeni formalarımızla poz vermek, taraftarlarımıza ve camiamıza yeni zaferler yaşatmak için sabırsızlanıyoruz. Bu anlaşmanın bir kez daha tüm taraflara hayırlı olmasını diliyor, kendim ve takım arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyorum.”
 
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Kaptanı Melih Mahmutoğlu: Fenerbahçe ve adidas isimlerinin yan yana gelmesi, basketbol için de çok güçlü bir durum

“Değerli Yöneticilerim, kıymetli misafirlerimiz, ekranları başında bizleri izleyen büyük taraftarımız, bugün Kulübümüz ile adidas arasındaki bu özel iş birliğinin imza töreninde yer almaktan mutluluk duyuyorum.

Fenerbahçe Basketbol Ailesinin yeni üyesi adidas’a, bu büyük aileye bir kez daha hoş geldiniz demek istiyorum. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur, kupalarla dolu bir sezon olur.
 
Fenerbahçe ve adidas isimlerinin yan yana gelmesi, basketbol için de çok güçlü bir durum. Mutlulukla adias ürünlerini giyiyoruz. Herkesin hoşuna gitti. İki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.”
 
Konuşmaların ardından bu özel iş birliğinin imzaları atıldı. adidas bu anlaşma ile iki yıl süreyle Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Erkek ve Kadın Basketbol Şubelerinin A Takımları ile tüm altyapı takımlarının teknik sponsorluğunu üstlendi.
 
İmza törenin ardından Erkek ve Kadın Basketbol Takımlarımızın EuroLeague kupalarıyla fotoğraf çektirildi ve basketbolcularımız adidas ürünleriyle basın mensuplarına pozlar verdi. ''

 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler