18 Ekim 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaTRANSFER BORSASIMirotic açıkladı: Sırbistan'da oynamayacağım

Mirotic açıkladı: Sırbistan'da oynamayacağım

Barcelona'dan ayrılan Nikola Mirotic, sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Karadağ asıllı İspanyol pasaportlu oyuncu, Partizan'la anlaştıktan sonra gelen tehdit ve hakaretler üzerine Sırbistan'da oynamaktan vazgeçtiğini söyledi.

Açıklama şöyle:

Tüm hayatımı gerçeği aramaya ve herkese ve her şeye karşı adil bir tavır almaya adadım. Tıpkı hayatımın büyük bir bölümünü basketbolda iyi olmaya ve her zaman bir takımın parçası olarak oynamaya adadığım gibi, bağlılık ve özveri gerektiren dikenli bir yol. Basketbol aslında hayatımın bir parçası oldu ama bir oyun olarak, sürekli gelişme ve kendimi aşma isteği olarak. Biri diğerini böyle etkiliyor, basketbolun bir oyun olarak gelişmesi ve kişiliğimin gelişmesi ve büyümesi.

Bu şekilde devam etmek istiyorum. Basketbol oynamak istiyorum ve bunu dört gözle bekliyorum. Ailemin de bu sevinci paylaşmasını istiyorum.

Ancak haftalardır hakkımda ve kariyerimin devamı hakkında çeşitli bilgiler ortaya çıkıyor. Benim iradem ve isteğim dışında, bilgim dışında ve kesinlikle gerçeklerden uzak rastgele yazılmış metinler yayınlanmaktadır. Bazıları bireylerin ve medyanın hayal gücü ve keyfi sonuçlarıydı ve tüm bunlar ailemin ve benim istemediğimiz çok fazla ilgiye neden oldu.

Partizan'la ilgili kariyerimin devamına dair kesin bilgiler kamuoyuna ulaştıkça, beni çok şaşırtan ve inciten tehditler ve hakaretler başladı çünkü bırakın kulübün renklerini, insanları herhangi bir temelde ayıracak bir kişi olmak istemiyorum. Böyle bir ortama girmemeye, kendimi ve ailemi daha fazla sıkıntıya sokmamaya karar verdim.

Dürüst olmak gerekirse, Kızılyıldız tarafından tek bir tehdit gelmediğini ve onlarla her zaman iyi ve saygılı bir iletişimim olduğunu belirtmeliyim.

Ayrıca, Sırbistan'daki takımda oynama arzumun finansal tekliflere veya herhangi bir kulübün rengine bağlı olmadığını vurgulamak isterim çünkü sevdiğim ülkede oynamak istiyordum ama işler o yönde gitmedi.

Partizan'a güvenleri ve takımlarının bir parçası olma arzusu için teşekkür etmek istiyorum, ancak yine de kariyerime Sırbistan dışındaki Avrupa takımlarından birinde devam etmenin ailem ve benim için en iyisi olduğuna karar verdim.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler