25 Ekim 2024, Cuma
spot_img
Ana SayfaMİLLİ TAKIMLARAtaman: Salonun boş olması hoşuma gitmedi

Ataman: Salonun boş olması hoşuma gitmedi

Ay-yıldızlılarımızın İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda Ukrayna’yı 96-70’lik skorla mağlup ettiği hazırlık müsabakasının ardından A Erkek Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman ile A Erkek Milli Takım oyuncularından Sertaç Şanlı değerlendirmelerde bulundu.

Ergin Ataman (A Erkek Milli Takım Başantrenörü)
“Bizim için oyun önemliydi. Bormio kampından sonra ilk kez birlikte oynadık. Bu nedenle memnunum. Bugün özellikle hücumdaki akışkanlık, top paylaşımı ve savunmadaki istek önemliydi. 14 oyuncuyla rotasyon yaptık. Neticede iyi basketbol oynadık. Bir gerçek de rakibimiz Ukrayna bizim hedeflerimize denk bir görüntüde değil. İkinci beşleri seviye olarak bizden zayıftı. O süreçte biz maçı koparttık. Yarın oynayacağımız Slovenya karşılaşması daha belirleyici olacak. Çünkü Slovenya otoriteler tarafından bir numaralı favori olarak gösteriliyor. Doncic gibi bir yıldızın yanı sıra Dragic’ler kadroda yer alıyor. O karşılaşma daha ölçü olacak. Oyuncularım iyi mücadele ettiler. Ancak bu karşılaşmada salonun boş olması hoşuma gitmedi. Yunanistan'da Yunanistan – İspanya maçı oynandı. Madrid’de de yine İspanya ile Yunanistan karşı karşıya geliyor. Hepsi dolu tribünler önünde oynanıyor. Burada ciddi bir takımımız var. Taraftarlarla sinerji yaratmamız gerekiyor. Bu oyuncuları daha da motive edecektir. Hep birlikte adım adım ilerleyeceğiz.”

Sertaç Şanlı (A Erkek Milli Takım sporcusu)
“Ukrayna karşısında ilk hazırlık maçımızı oynadık. Yeni bir sistem oluşturulmaya çalışılıyor. Bormio’da uzun bir kamp dönemini geride bıraktık. Eksiklerimizi görmek açısından bu karşılaşma iyi oldu. Slovenya karşısında daha oturmuş bir rakiple oynayacağız. Adım adım daha iyi olacağımıza inanıyorum.”

 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler