29 Eylül 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper LigMemnun: Takımımızın potansiyelini gördük

Memnun: Takımımızın potansiyelini gördük

Galatasaray Nef, ING Basketbol Süper Ligi’nin 15. haftasında Türk Telekom ile karşı karşıya geldi. Maçın ardından Galatasaray Nef Başantrenörü Ekrem Memnun, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

“Kazandığımız için mutluyuz. Zor bir maç bekliyorduk ve öyle oldu. İlk yarıda savunmamızı oturtamadık ve istediğimiz gibi oynayamadık. Türk Telekom çok potansiyelli oyunculardan kurulu bir takım. Bütün defans hatalarımızı cezalandırdılar. O kapasitede oyuncuları var. İkinci yarı oyuncu arkadaşlarımız savunmada daha dikkatliydi. Oyun planına daha fazla sadık kaldık. O da hücuma yansıdı. Bizim açımızdan çok önemli bir galibiyet. Ligin ilk yarısını ilk dört içerisinde bitirdik. Bu da bizim için önemlidir.” 

“Geçen seneki durumdan sonra bu sene buraya gelebilmek önemli. Hiçbir şey kazanmadık. Bu sonuç bizi bundan sonrası için motive edecek. Sorumluluklarımızı artıracak. Takımımızın potansiyelini gördük. Beklentiler artacak. Bizim kendimizden beklentilerimiz artacak. Bunun bilinciyle en iyi şekilde hazırlanıp sezonun bundan sonraki bölümünde daha iyi sonuçlar almak, daha iyi basketbol oynamak için çalışacağız.” 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler