6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaLİGLERBasketbol Süper Ligİzmir'den Beşiktaş çıktı

İzmir'den Beşiktaş çıktı

ING Basketbol Süper Ligi’nde Pınar Karşıyaka, Beşiktaş Icrypex’i konuk etti.

Dengeli geçen ilk çeyreğin son bölümünde konuk ekip Beşiktaş Icrypex, Trevon Bluiett ve Isaiah Whitehead’in sayılarıyla bir anda öne fırladı; 15-26

İkinci çeyreğe de etkili başlayan siyah beyazlılar periyot ortasında farkı 15 sayıya kadar çıkarttı; 17-32. Devrenn son beş dakikasında etkili savunma yapan Pınar Karşıyaka soyunma odasına giderken farkı tek hanelere indirmeyi başardı. İlk yarı 30-37 Beşiktaş Icrypex üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının başında karşılaşmada fiziksel temas ve sertlik arttı. Üçüncü çeyrek boyunca aradaki farkı korumayı başaran siyah beyazlılar karar periyoduna 52-60 önde girdi. Son çeyrekte taraftarının müthiş desteği ile savunmada sertliği arttıran ve hücumda da üretken bir görüntü çizen Pınar Karşıyaka, Michael Roll'un bitime 5 dakika kala attığı basketle skoru 65-67'ye getirdi. İki takımın birden peş peşe boş döndüğü hücumlardan oluşan 2 dakikalık sekansın ardından Beşiktaş Icrypex, Isaiah Whitehead'ın üçlüğü ile farkı  sayıya çıkarttı; 65-70. Dedric Lawson'ın üçlüğü farkı çift haneye taşıdı ve Beşiktaş Icrypex karşılaşmayı 67-79'luk skorla kazandı.

Bu sonuçla Beşiktaş Icrypex 8. maçında 4. galibiyetini alırken; Pınar Karşıyaka 2. kez kaybetti.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler