6 Ekim 2024, Pazar
spot_img
Ana SayfaTHY EUROLEAGUELarkin: Çıkıp mücadele edeceğiz

Larkin: Çıkıp mücadele edeceğiz

 

Anadolu Efes'in yıldız oyuncusu Shane Larkin, Barcelona ile oynanacak final maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Larkin: ‘’ Tabii ki şampiyonluk maçı sezon başındaki hedefimizde. Bu fırsata sahip olduğumuz için gerçekten çok mutluyum. İki takıma da başarılar diliyorum.‘’ diyerek sözlerine başladı.

Barcelona’ya karşı son üç yıldız harika maçlar oynadın. Final maçında Barcelona’ya karşı oynamak nasıl hissettiriyor şeklindeki soruyu Larkin: ‘’ Normal sezonda iki kez onları mağlup etmiş olmamızın bir anlamı yok. Bunu final maçıyla kıyaslayamazsınız. Final maçına hazır olmak için elimizden geleni yapacağız.’’ diyerek yanıtladı.

Anadolu Efes son Final Four’dan ve Real Madrid maçlarından neler öğrendi? diye sorulduğunda Larkin: ‘’ 2019 yılındaki Final Four müthiş bir deneyimdi. Şampiyonluk maçı da oynamıştık, tabii istediğimiz şekilde noktalayamamıştık. Zihinsel odak ve tam konsantrasyon anlamında neler gerektiğini biliyoruz. Madrid’de oynanan play off maçlarında biraz rahatlamıştık, bu nedenle olumsuz sonuçlandı bu maçlar. Dün de bir benzerini yaşadık ama maçı kazanmayı bildik. Şimdi odaklanmamız lazım. Kazanmak için çok önemli bir şansımız var.’’ ded.

Her iki yarı finalde de küçük ayrıntıların kazananı belirlediği ile ilgili gelen soruya Shane Larkin: ‘’ Açıkçası ben 4 yıldır Avrupa’da oynuyorum ve bu yılın en rekabetçi yıl olduğunu söyleyebilirim. Çok zorlu bir sezon oldu, bir sürü sıkıntı yaşandı bildiğiniz gibi. Final Four dört takım için de zorlu. Şimdi iki takım olarak finale kaldık, her iki takımında şampiyonluk için şansı var. Çıkıp mücadele edeceğiz. ‘’ şeklinde yanıt verdi.

 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler