6 Ekim 2024, Pazar
spot_img

Beşiktaş sonunu getiremedi

Herbalife Nutrition Kadınlar Süper Ligi' nde Beşiktaş HDI Sigorta, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi' ni ağırladı. Kartal 17 sayı geriden gelip öne geçtiği karşılaşmada, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi' ne 77-85 kaybetti.

Maça etkili başlayan konuk ekip ilk yarıyı 34-48 önde kapattı. İkinci yarıya da iyi bir giriş yapan ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Manolya Kurtulmuş' un üç sayılık basketi ile farkı 17 sayıya kadar çıkarttı; 36-53. Ancak pes etmeyen Beşiktaş farkı giderek eritti. Özellikle son periyotta çok daha etkili hücum eden siyah beyazlılar, maçın bitimine 1:21 kala Crystal Bradford' un isabetiyle Beşiktaş HDI Sigorta karşılaşmada ilk kez öne geçti; 75-73. Bitime 1 dakika kala Kristine Anigwe' nin serbest atış çizgisinden bulduğu sayılarla üstünlük tekrar konuk ekibe geçti. Kartal, Angela Alvarez ile hücumdan boş dönünce, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi adına Melis Talay' ın bitime 34 saniye kala attığı üçlük maçın kırılmasına neden oldu. Son bölümde Beşiktaş HDI Sigorta' nın çabaları yetersiz olunca karşılaşma 77-85 ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bu sonuçla ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi 16. maçında 11. galibiyetini alırken, Beşiktaş HDI Sigorta 16. maçında 11. kez kaybetti.

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Reklam -spot_img

Son Haberler